Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren skrivebordsmatte med overflate i Eco-skinn

Satechi Eco-Leather Deskmate Blue

  Art.nr: 1012888
  • Mål: 580 x 310 mm
  • Overflate i kunstskinn
  • Vannavvisende og lett å rengjøre
  • Sydde kanter
  • Passer til alle underlag

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Satechi Eco-Leather Deskmate er en stilig og elegant skrivebordsmatte som kan brukes til mange forskjellige formål. Oversiden av matta er laget i ECO-skinn, et slitesterkt materiale som både gir god glid og er enkelt å rengjøre. Matta kan brukes til f.eks. skrivebordsbeskyttelse, musematte og som underlag for kaffekoppen. Med underside i PU-skinn kan skrivebordsmatta brukes på alle underlag.

Gi arbeidsplassen et rimelig ansiktsløft

Et ryddig arbeidsmiljø kan bidra til å gi følelsen av ro og kontroll, som igjen ofte forbindes med effektivitet. Eco-Leather Deskmate kan med sitt elegante utseende hjelpe deg et stykke på veien til målet: en ryddig, pen og effektiv arbeidsstasjon. Den matte overflaten i svart eco-skinn, de sydde kantene rundt hele matta og Satechis diskrete logo i hjørnet er et eksempel på et godt gjennomført produkt hvor designeren har tenkt på brukerens estetiske ønsker.

Eco-skinn som er enkelt å rengjøre

Bordmatta har et ytre lag i Eco-skinn. Eco-skinn er et miljøvennlig og slitesterkt materiale som egner seg godt i en helhetsløsning som Deskmate. Den glatte overflaten har god friksjon når den brukes som musematte og slitestyrken er fordelaktig når du bruker den som underlag. Skulle du være uheldig og velte kaffekoppen er skinnet vannavvisende, så du trenger bare tørke bort sølet og nyte at det ikke blir noen permanent flekk.

1012888 1012888 Satechi Satechi Eco-Leather Deskmate Blue ST-LDMB Satechi Eco-Leather Deskmate er en stilig og elegant skrivebordsmatte som kan brukes til mange forskjellige formål. Oversiden av matta er laget i ECO-skinn, et slitesterkt materiale som både gir god glid og er enkelt å rengjøre. Matta kan brukes til f.eks. skrivebordsbeskyttelse, musematte og som underlag for kaffekoppen. Med underside i PU-skinn kan skrivebordsmatta brukes på alle underlag. Gi arbeidsplassen et rimelig ansiktsløft Et ryddig arbeidsmiljø kan bidra til å gi følelsen av ro og kontroll, som igjen ofte forbindes med effektivitet. Eco-Leather Deskmate kan med sitt elegante utseende hjelpe deg et stykke på veien til målet: en ryddig, pen og effektiv arbeidsstasjon. Den matte overflaten i svart eco-skinn, de sydde kantene rundt hele matta og Satechis diskrete logo i hjørnet er et eksempel på et godt gjennomført produkt hvor designeren har tenkt på brukerens estetiske ønsker. Eco-skinn som er enkelt å rengjøre Bordmatta har et ytre lag i Eco-skinn. Eco-skinn er et miljøvennlig og slitesterkt materiale som egner seg godt i en helhetsløsning som Deskmate. Den glatte overflaten har god friksjon når den brukes som musematte og slitestyrken er fordelaktig når du bruker den som underlag. Skulle du være uheldig og velte kaffekoppen er skinnet vannavvisende, så du trenger bare tørke bort sølet og nyte at det ikke blir noen permanent flekk. Musematter 5 1 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Musematter