Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren og enkel datamus

Microsoft Surface Mouse

  Art.nr: 249146
  • Stilig og enkel design
  • Scrollehjul i metall
  • Bluetooth 4.0
  • Eksepsjonell presisjon
  • Stille

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Microsoft Surface Mouse är en datarmus som ligger behagelig i hånden, den er designet for en ren og enkel arbeidsoverfalte og er et perfekt komplement til f.eks. din dokkede Surface. Den matcher din Surface både hva gjelder utseende og ytelse. Scrollehjulet i metall føles stabilt under fingren og musen er designet for høy komfort.

Musen er konstruert for at du ska kunne peke og klikke med enestående presisjon. Med finjustert lyd for klikk og scrolling er musen så stille at den ikke høres, samtidig som den raskt reagerer på berøring.

Microsoft Surface Mouse
249146 Microsoft Microsoft Surface Mouse WS3-00003 Microsoft Surface Mouse är en datarmus som ligger behagelig i hånden, den er designet for en ren og enkel arbeidsoverfalte og er et perfekt komplement til f.eks. din dokkede Surface. Den matcher din Surface både hva gjelder utseende og ytelse. Scrollehjulet i metall føles stabilt under fingren og musen er designet for høy komfort. Musen er konstruert for at du ska kunne peke og klikke med enestående presisjon. Med finjustert lyd for klikk og scrolling er musen så stille at den ikke høres, samtidig som den raskt reagerer på berøring. Trådløs mus 4 2 539 NOK 539 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus