Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Velg smart - velg en ergonomisk mus

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse

  Art.nr: 195368
 • For maksimal hånleddskomfort
 • Forebygger slitasjeskader
 • Gir en mer naturlig hånleddsposisjon

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Den avanserte utformingen av Sculpt Ergonomic Mouse gir maksimal håndleddskomfort og gjør det enkelt å navigere. Sculpt Ergonomisk mus hindrer slitasje ved å plassere hender, håndledd og underarmer i en mer naturlig stilling.

Enkel navigering

Sculpt Ergonomic Mouse er perfekt integrert med Windows 8. Bare klikk på Windows-knappen for å få tilgang til startskjermbildet.

Avansert ergonomisk design

Avansert ergonomisk design gir en mer naturlig hånd og håndleddposisjon.

Musen sin vinkel og høyde

Vinkelen og høyden på musen er designet for å plassere håndleddet i en avslappet stilling og redusere trykket i området rundt karpaltunnelen

Fordypning for tommelen

Fordypningen av tommelen gjør det lettere å opprettholde hendene og håndleddene i en ergonomisk sunn stilling.

Windows-knapp

Med Windows-knappen får du tilgang til startskjermen med et enkelt trykk.

Tilbake-knapp

Med tilbake-knapp navigerer du raskere.

Fireveisrulling

Rull til venstre, høyre, fremover og bakover. Naviger raskt og effektivt blant alle prosjekter.

Se også

(4 stk)
 • Bluetooth 4.0
 • Design som kan bøyes
 • Touchpanel erstatter scrollhjulet

779,-

Se også

(4 stk)
 • Bluetooth 4.0
 • Design som kan bøyes
 • Touchpanel erstatter scrollhjulet

779,-

195368 Microsoft Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse L6V-00003 Den avanserte utformingen av Sculpt Ergonomic Mouse gir maksimal håndleddskomfort og gjør det enkelt å navigere. Sculpt Ergonomisk mus hindrer slitasje ved å plassere hender, håndledd og underarmer i en mer naturlig stilling. Enkel navigering Sculpt Ergonomic Mouse er perfekt integrert med Windows 8. Bare klikk på Windows-knappen for å få tilgang til startskjermbildet. Avansert ergonomisk design Avansert ergonomisk design gir en mer naturlig hånd og håndleddposisjon. Musen sin vinkel og høyde Vinkelen og høyden på musen er designet for å plassere håndleddet i en avslappet stilling og redusere trykket i området rundt karpaltunnelen Fordypning for tommelen Fordypningen av tommelen gjør det lettere å opprettholde hendene og håndleddene i en ergonomisk sunn stilling. Windows-knapp Med Windows-knappen får du tilgang til startskjermen med et enkelt trykk. Tilbake-knapp Med tilbake-knapp navigerer du raskere. Fireveisrulling Rull til venstre, høyre, fremover og bakover. Naviger raskt og effektivt blant alle prosjekter. Trådløs mus 4,4 7 649 NOK 649 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mus
 4. Trådløs mus