Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mus med touch-overflate og Bluetooth

Microsoft Arc Mouse Bluetooth - Black

  Art.nr: 249143
  • Bluetooth 4.0
  • Design som kan bøyes
  • Touchpanel erstatter scrollhjulet
  • Opp til 6 måneder batteritid
  • Passer både høyre- og venstrehendte

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Microsoft hadde et mål om å produsere så tynn og bærbar datamus som mulig. ARC Touch er bevis på at de virkelig lyktes. Nå har de videreutviklet det vinnende konseptet og lagt til Bluetooth for trådløs og problemfri tilkobling uten USB-adapter. Arc Touch Bluetooth er den perfekte musen for deg som ofte er på farten.

Bøy for bruk, rett for transport

En datamus har vanligvis ikke en form som ligner på en mobiltelefon, men den har Arc Touch. I flatmodus er den bare 131 mm lang og 55 mm bred, noe som gjør Arc Touch mindre enn en vanlig smarttelefon i dag. Lagre den i datamaskinvesken, eller lomme så lett som en mobiltelefon. Med andre ord, Arc Touch er en ultra bærbar mus for å bære hvor du tar datamaskinen din.

Å bruke en helt flat mus er ikke ergonomisk. Dette er hvor Arc Touch skiller seg ut. Når du bruker musen, må du bare bøye den i en avrundet form som følger håndens naturlige form, og Arc Touch fungerer som en vanlig mus.

Scroll med prisvinnende touch-teknikk

For å holde designet helt flatt, har Microsoft fjernet rullehjulet på Arc Touch - men ikke funksjonen. Hele flatpanelet fungerer for å rulle mens du sveiper fingeren for å bla opp eller ned eller til sidene til

Fungerer på (nesten) alle underlag

Gjennom innovativ teknologi BlueTrack Technology kan Arc Touch brukes i alle typer miljøer og på alle overflater (ikke glass og speil), med toppnivåresponsivitet. Teknologien kombinerer kraften i optisk teknologi med presisjonen til laserteknologi for enestående sporing på nesten alle underlag. Resultatet er en veldig fleksibel og bærbar datamus som du fortsatt kan bruke hjemme på TV-sofaen, i skolen og på toget.

Trådløs Bluetooth-tilkobling

Ingen liten adapter for å holde styr på - bare Arc Touch. Takket være Bluetooth-teknologi kan du enkelt koble musen til datamaskinen din (Bluetooth på datamaskinen som kreves) og kan enkelt bruke musen opptil ti meter unna.

Lang batteritid

For å spare batteristrøm, er Arc Touch så smart at den starter når du bøyer musen og slår av når du er flatt til den. Ingen knapper for å trykke. Dette resulterer i batteritid på omtrent seks måneder.

249143 Microsoft Microsoft Arc Mouse Bluetooth - Black ELG-00003 Microsoft hadde et mål om å produsere så tynn og bærbar datamus som mulig. ARC Touch er bevis på at de virkelig lyktes. Nå har de videreutviklet det vinnende konseptet og lagt til Bluetooth for trådløs og problemfri tilkobling uten USB-adapter. Arc Touch Bluetooth er den perfekte musen for deg som ofte er på farten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bøy for bruk, rett for transport En datamus har vanligvis ikke en form som ligner på en mobiltelefon, men den har Arc Touch. I flatmodus er den bare 131 mm lang og 55 mm bred, noe som gjør Arc Touch mindre enn en vanlig smarttelefon i dag. Lagre den i datamaskinvesken, eller lomme så lett som en mobiltelefon. Med andre ord, Arc Touch er en ultra bærbar mus for å bære hvor du tar datamaskinen din.Å bruke en helt flat mus er ikke ergonomisk. Dette er hvor Arc Touch skiller seg ut. Når du bruker musen, må du bare bøye den i en avrundet form som følger håndens naturlige form, og Arc Touch fungerer som en vanlig mus. Scroll med prisvinnende touch-teknikk For å holde designet helt flatt, har Microsoft fjernet rullehjulet på Arc Touch - men ikke funksjonen. Hele flatpanelet fungerer for å rulle mens du sveiper fingeren for å bla opp eller ned eller til sidene til Fungerer på (nesten) alle underlag Gjennom innovativ teknologi BlueTrack Technology kan Arc Touch brukes i alle typer miljøer og på alle overflater (ikke glass og speil), med toppnivåresponsivitet. Teknologien kombinerer kraften i optisk teknologi med presisjonen til laserteknologi for enestående sporing på nesten alle underlag. Resultatet er en veldig fleksibel og bærbar datamus som du fortsatt kan bruke hjemme på TV-sofaen, i skolen og på toget. Trådløs Bluetooth-tilkobling Ingen liten adapter for å holde styr på - bare Arc Touch. Takket være Bluetooth-teknologi kan du enkelt koble musen til datamaskinen din (Bluetooth på datamaskinen som kreves) og kan enkelt bruke musen opptil ti meter unna. Lang batteritid For å spare batteristrøm, er Arc Touch så smart at den starter når du bøyer musen og slår av når du er flatt til den. Ingen knapper for å trykke. Dette resulterer i batteritid på omtrent seks måneder. Trådløs mus 4,4 5 769 NOK 769 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus