Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren trådløs datamus utviklet av ledende ergonomer

Logitech MX Vertical

  Art.nr: 1004784
  • Trådløs datamus
  • Ergonomisk design
  • 10 meters rekkevidde
  • Logitech Flow
  • Justerbar DPI opp til 4000

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 190,-

Delbetal fra 144,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech MX Vertical er en trådløs datamus produsert av ledene ergonomer for å forhindre slitasje på muskler i både hånd og håndledd. Med en rask og nøyaktig optisk leser, så kan man redusere håndbevegelsene med opp til 4 ganger enn ved bruk av en vanlig datamus.

Unik vinkel for forbedret håndleddsposisjon

MX Verticals unike vertikale vinkel på 57° reduserer trykket på håndleddet ditt og tommelen er behagelig plassert på tommelstøtten. MX Verticals naturlige armposisjon reduserer også muskelspenningen med opp til 10% og sørger for en mer ergonomisk holdning.

Godkjent av ergonomer

MX Vertical har blitt designet og testet med kriterier som er fastsatt av ledende ergonomer hvilket resulterer i en forbedret holdning, mindre muskelbelastning og redusert håndleddstrykk.

Produsert for å redusere trøtthet

MX Vertical har en avansert optisk avlesing med en hastighetsveksler for markøren som sørger for fire ganger så lite håndbevegelser. Dette reduserer trøttheten i muskler og hender. 

Den unike formen passer mange forskjellige håndformer og størrelser, og den strukturerte gummioverflaten gir et stødig og naturlig grep.

Oppdag Logitech Flow

Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Skift automatisk mellom datamaskiner gjennom å flytte markøren til kanten av skjermen. Musa følger elegant med deg, selv mellom forskjellige operativsystem som Windows® og MacOS.

Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom dine datamaskiner. Klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, du trenger ikke lenger å stole på skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv.

Koble til på opp til 3 måter

Koble til MX Vertical via den inkluderte USB-C ladekabelen, Logitech Unifying-mottakeren eller Bluetooth®. For den beste mulige produktopplevelsen med Bluetooth bør du oppgradere datamaskinens operativsystem til den nyeste versjonen.

Med hurtiglading kommer alltid batteriet til å holde

Batteriet i MX Vertical kan brukes i opp til fire måneder på en full lading, og kan brukes i tre timer etter bare et minutts hurtiglading. Bruk USB-C ladekabelen når du skal lade din trådløse datamus.

1004784 Logitech Logitech MX Vertical 910-005448 Logitech MX Vertical er en trådløs datamus produsert av ledene ergonomer for å forhindre slitasje på muskler i både hånd og håndledd. Med en rask og nøyaktig optisk leser, så kan man redusere håndbevegelsene med opp til 4 ganger enn ved bruk av en vanlig datamus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Unik vinkel for forbedret håndleddsposisjon MX Verticals unike vertikale vinkel på 57° reduserer trykket på håndleddet ditt og tommelen er behagelig plassert på tommelstøtten. MX Verticals naturlige armposisjon reduserer også muskelspenningen med opp til 10% og sørger for en mer ergonomisk holdning. Godkjent av ergonomer MX Vertical har blitt designet og testet med kriterier som er fastsatt av ledende ergonomer hvilket resulterer i en forbedret holdning, mindre muskelbelastning og redusert håndleddstrykk. Produsert for å redusere trøtthet MX Vertical har en avansert optisk avlesing med en hastighetsveksler for markøren som sørger for fire ganger så lite håndbevegelser. Dette reduserer trøttheten i muskler og hender. Den unike formen passer mange forskjellige håndformer og størrelser, og den strukturerte gummioverflaten gir et stødig og naturlig grep. Oppdag Logitech Flow Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Skift automatisk mellom datamaskiner gjennom å flytte markøren til kanten av skjermen. Musa følger elegant med deg, selv mellom forskjellige operativsystem som Windows® og MacOS. Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom dine datamaskiner. Klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, du trenger ikke lenger å stole på skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv. Koble til på opp til 3 måter Koble til MX Vertical via den inkluderte USB-C ladekabelen, Logitech Unifying-mottakeren eller Bluetooth®. For den beste mulige produktopplevelsen med Bluetooth bør du oppgradere datamaskinens operativsystem til den nyeste versjonen. Med hurtiglading kommer alltid batteriet til å holde Batteriet i MX Vertical kan brukes i opp til fire måneder på en full lading, og kan brukes i tre timer etter bare et minutts hurtiglading. Bruk USB-C ladekabelen når du skal lade din trådløse datamus. Trådløs mus 4,5 2 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus