Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask og presis MX Master 3 med elektromagnetisk rulling

Logitech MX Master 3 - Graphite

  Art.nr: 1010063
 • MagSpeed elektromagnetisk rulling
 • Appspesifikke instillinger
 • Anbefalt av TEK.NO
 • 4000 DPI
 • Hurtiglading via USB-C

Internett

Forventet på lager: 15.04.2020
Variant Grafitt

1 290,-

Delbetal fra 152,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech MX Master 3 er den mest avanserte musen i Master-serien noensinne, designet for kreativitet og utviklet for koding. Den splitter nye MagSpeed elektromagnetiske rullingen er presis nok til å stoppe på en piksel og rask nok til å bla gjennom 1000 linjer på ett sekund. I tillegg til at den kommer med ideelt plasserte fremover-, tilbake- og bevegelsesknapper, og et nytt tommelhjul for en effektiv hverdag. 

Anbefalt av TEK.NO 

Logitech MX Master 3 ble testet, "Anbefalt" og fikk karakter 9 av 10 mulige av TEK.NO den 28 September 2019. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om gamingmusen: "Befester posisjonen som den beste kontormusen."

Les hele testen her. 

Rask scrolling

Logitechs splitter nye MagSpeed elektromagnetiske rulling er presis nok til å stoppe på en piksel og rask nok til å bla gjennom 1000 linjer på ett sekund. Hjulets bearbeidede stål gir det førsteklasses taktilitet og nok vekt til å tilby en dynamisk treghet som du føler, men ikke hører.

Hurtiglading via USB-C 

MX Master 3 har en brukstid på opptil 70 dager på en fulllading, og ett minutt med hurtiglading gir deg tre ekstra brukstimer. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade den.

Appspesifikke innstillinger

Tilpass MX Master 3 og konfigurer alle handlinger for nettopp din arbeidsflyt. MX Master 3 kan tilpasses i nesten alle appene du bruker, og du vil jobbe raskere med forhåndsdefinerte tilpasninger som er optimalisert for favorittappene dine – Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari og Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Edge.

Krever programvaren Logitech Options, som er tilgjengelig for nedlasting på www.logitech.com/options.

Easy-Switch

Koble musen sammen med opptil tre enheter, og bytt mellom dem ved å trykke på en Easy-Switch-knapp. Bruk en MX Master 3 med laptopen din, hjemmedesktoppen og kontormaskinen.

4000 DPI

MX Master 3 er raskere og fem ganger mer presis enn en standardmus, slik at du treffer riktig piksel hver eneste gang. Logitech Darkfield Tracking gjør at MX Master 3 funker på praktisk talt alle overflater, med 4000 PPT-presisjon. 

Komfortabel hele dagen

Jobb komfortabelt med en silhuett som er perfekt utformet for håndflaten din. Skap, lag og gjør ting mer intuitivt med ideelt plasserte fremover-, tilbake- og bevegelsesknapper og et nytt tommelhjul.

Se også

Apple i stedet?

(6 stk)
 • Multi Touch-overflate
 • Oppladbar
 • Trådløs tilkobling

849,-

Se også

Apple i stedet?

(6 stk)
 • Multi Touch-overflate
 • Oppladbar
 • Trådløs tilkobling

849,-

1010063 Logitech Logitech MX Master 3 - Graphite 910-005694 Logitech MX Master 3 er den mest avanserte musen i Master-serien noensinne, designet for kreativitet og utviklet for koding. Den splitter nye MagSpeed elektromagnetiske rullingen er presis nok til å stoppe på en piksel og rask nok til å bla gjennom 1000 linjer på ett sekund. I tillegg til at den kommer med ideelt plasserte fremover-, tilbake- og bevegelsesknapper, og et nytt tommelhjul for en effektiv hverdag.  Anbefalt av TEK.NO  Logitech MX Master 3 ble testet, "Anbefalt" og fikk karakter 9 av 10 mulige av TEK.NO den 28 September 2019. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om gamingmusen: "Befester posisjonen som den beste kontormusen."Les hele testen her.  Rask scrolling Logitechs splitter nye MagSpeed elektromagnetiske rulling er presis nok til å stoppe på en piksel og rask nok til å bla gjennom 1000 linjer på ett sekund. Hjulets bearbeidede stål gir det førsteklasses taktilitet og nok vekt til å tilby en dynamisk treghet som du føler, men ikke hører. Hurtiglading via USB-C  MX Master 3 har en brukstid på opptil 70 dager på en fulllading, og ett minutt med hurtiglading gir deg tre ekstra brukstimer. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade den. Appspesifikke innstillinger Tilpass MX Master 3 og konfigurer alle handlinger for nettopp din arbeidsflyt. MX Master 3 kan tilpasses i nesten alle appene du bruker, og du vil jobbe raskere med forhåndsdefinerte tilpasninger som er optimalisert for favorittappene dine – Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari og Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Edge. Krever programvaren Logitech Options, som er tilgjengelig for nedlasting på www.logitech.com/options. Easy-Switch Koble musen sammen med opptil tre enheter, og bytt mellom dem ved å trykke på en Easy-Switch-knapp. Bruk en MX Master 3 med laptopen din, hjemmedesktoppen og kontormaskinen. 4000 DPI MX Master 3 er raskere og fem ganger mer presis enn en standardmus, slik at du treffer riktig piksel hver eneste gang. Logitech Darkfield Tracking gjør at MX Master 3 funker på praktisk talt alle overflater, med 4000 PPT-presisjon.  Komfortabel hele dagen Jobb komfortabelt med en silhuett som er perfekt utformet for håndflaten din. Skap, lag og gjør ting mer intuitivt med ideelt plasserte fremover-, tilbake- og bevegelsesknapper og et nytt tommelhjul. Trådløs mus 5 2 1290 NOK 1290 NewCondition PreOrder
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mus
 4. Trådløs mus