Stilren og ergonomisk mus med Flow-teknikk for flere enheter

Logitech MX Master 2S - Graphite

  Art.nr: 247604
  • 7 knapper
  • Darkfield Laser™
  • Easy-Switch-teknikk
  • Logitech Flow

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LogitechMX Master 2S er designet for produktivitet når du vil få enda mer gjort og være mer effektiv. Blant mange avanserte funksjoner har MX Master 2S Logitech Flow for sømløs kontroll av flere dataer, avansert rulling, avlesning med høy presisjon på alle overflater.

Logitech Flow

Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg.

Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Bytt automatisk mellom datamaskiner ved å flytte markøren til kanten av skjermen. Musen følger elegant med deg, selv mellom forskjellige operativsystemer som Windows® og MacOS.

Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom datamaskinene dine, klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, og du trenger ikke lenger å bruke å skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv.

Darkfield Laser™

En mus i denne klassen fortjener den beste sensoren og muligheten til å brukes på flere flater. Derfor ble MX master 2S designet med en helt ny 4000 DPI presisjonsføler som kan leses hvor som helst - selv på en glatt glassoverflate som er minst 4 mm tykk.

Hurtigladet batteri

Det raske batteriet betyr at MX Master 2S alltid er klar når du trenger det. Med 3 minutters lading får du strøm til en hel dags arbeid. En full lading kan vare opptil 70 dager. Bare koble MX Master til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen for å lade.

Rask scrolling

Flytt rullehjulet raskt for å komme gjennom lange dokumenter eller nettsteder. Når du trenger mer presisjon, kan du bytte til en klikkrulle og berøre tommelhjulet for å rulle lateralt. Last ned Logitech Options-programvaren for å angi den som du vil ha den.

Easy Switch

Med Easy Switch-teknologien kan du få MX Master 2S tilkoblet tre enheter samtidig, og du kan enkelt bytte mellom dem med ett trykk på en knapp. Koble enten via Bluetooth eller den medfølgende USB Unifying-mottakeren.

247604 Logitech Logitech MX Master 2S - Graphite 910-005139 LogitechMX Master 2S er designet for produktivitet når du vil få enda mer gjort og være mer effektiv. Blant mange avanserte funksjoner har MX Master 2S Logitech Flow for sømløs kontroll av flere dataer, avansert rulling, avlesning med høy presisjon på alle overflater. Logitech Flow Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg. Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Bytt automatisk mellom datamaskiner ved å flytte markøren til kanten av skjermen. Musen følger elegant med deg, selv mellom forskjellige operativsystemer som Windows® og MacOS.Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom datamaskinene dine, klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, og du trenger ikke lenger å bruke å skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Darkfield Laser™ En mus i denne klassen fortjener den beste sensoren og muligheten til å brukes på flere flater. Derfor ble MX master 2S designet med en helt ny 4000 DPI presisjonsføler som kan leses hvor som helst - selv på en glatt glassoverflate som er minst 4 mm tykk. Hurtigladet batteri Det raske batteriet betyr at MX Master 2S alltid er klar når du trenger det. Med 3 minutters lading får du strøm til en hel dags arbeid. En full lading kan vare opptil 70 dager. Bare koble MX Master til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen for å lade. Rask scrolling Flytt rullehjulet raskt for å komme gjennom lange dokumenter eller nettsteder. Når du trenger mer presisjon, kan du bytte til en klikkrulle og berøre tommelhjulet for å rulle lateralt. Last ned Logitech Options-programvaren for å angi den som du vil ha den. Easy Switch Med Easy Switch-teknologien kan du få MX Master 2S tilkoblet tre enheter samtidig, og du kan enkelt bytte mellom dem med ett trykk på en knapp. Koble enten via Bluetooth eller den medfølgende USB Unifying-mottakeren. Trådløs mus 4,2 12 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus