Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs mus for alle overflater med Flow-teknologi

Logitech MX Anywhere 2S Wireless Mouse

  Art.nr: 247606
  • 7 knapper
  • Darkfield Laser™
  • Easy-Switch-teknologi
  • Logitech Flow
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MX Anywhere 2S er musen som øker produktiviteten din, uansett om du jobber på en kafé, i en flystol, i et hotellrom eller i et møte utenfor kontoret. Arbeid sømløst med opptil tre datamaskiner bare ved å flytte pekeren mellom skjermene og kopiere og lime inn innhold fra en til en annen ved hjelp av Flow-teknologi.

Logitech Flow

Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg.

Darkfield Laser™

En mus i denne klassen fortjener den beste sensoren og muligheten til å brukes på flere flater. Derfor ble Logitech MX Anywhere 2S WL designet med en helt ny 4000 DPI presisjonsføler som kan leses hvor som helst - selv på en glatt glassoverflate som er minst 4 mm tykk.

Hurtigladet batteri

Det raske batteriet betyr at Logitech MX Anywhere 2S WL alltid er klar når du trenger det. Med 3 minutters lading får du strøm til en hel dags arbeid. En full lading kan vare opptil 70 dager. Bare koble MX Master til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen for å lade.

Rask scrolling

Flytt rullehjulet raskt for å komme gjennom lange dokumenter eller nettsteder. Når du trenger mer presisjon, kan du bytte til en klikkrulle og berøre tommelhjulet for å rulle lateralt. Last ned Logitech Options-programvaren for å angi den som du vil ha den.

Easy Switch

Med Easy Switch-teknologien kan du få Logitech MX Anywhere 2S WL tilkoblet tre enheter samtidig, og du kan enkelt bytte mellom dem med ett trykk på en knapp. Koble enten via Bluetooth eller den medfølgende USB Unifying-mottakeren.

247606 Logitech Logitech MX Anywhere 2S Wireless Mouse 910-005153 MX Anywhere 2S er musen som øker produktiviteten din, uansett om du jobber på en kafé, i en flystol, i et hotellrom eller i et møte utenfor kontoret. Arbeid sømløst med opptil tre datamaskiner bare ved å flytte pekeren mellom skjermene og kopiere og lime inn innhold fra en til en annen ved hjelp av Flow-teknologi. Logitech Flow Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Darkfield Laser™ En mus i denne klassen fortjener den beste sensoren og muligheten til å brukes på flere flater. Derfor ble Logitech MX Anywhere 2S WL designet med en helt ny 4000 DPI presisjonsføler som kan leses hvor som helst - selv på en glatt glassoverflate som er minst 4 mm tykk. Hurtigladet batteri Det raske batteriet betyr at Logitech MX Anywhere 2S WL alltid er klar når du trenger det. Med 3 minutters lading får du strøm til en hel dags arbeid. En full lading kan vare opptil 70 dager. Bare koble MX Master til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen for å lade. Rask scrolling Flytt rullehjulet raskt for å komme gjennom lange dokumenter eller nettsteder. Når du trenger mer presisjon, kan du bytte til en klikkrulle og berøre tommelhjulet for å rulle lateralt. Last ned Logitech Options-programvaren for å angi den som du vil ha den. Easy Switch Med Easy Switch-teknologien kan du få Logitech MX Anywhere 2S WL tilkoblet tre enheter samtidig, og du kan enkelt bytte mellom dem med ett trykk på en knapp. Koble enten via Bluetooth eller den medfølgende USB Unifying-mottakeren. Trådløs mus 3,8 4 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus