Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lasermus med opptil tre års batteritid

Logitech Marathon Mouse M705

  Art.nr: 148766
  • Lasermus
  • Opptil 3 års batteritid
  • Liten og kompakt mottaker
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Marathon Mouse M705 er en liten og praktisk mus, perfekt til bruk hjemme og på farten. Musen har en ergonomisk form, meget liten mottaker og en batteritid på opp til tre år.

Opp til tre års batteritid
Hvis du er lei av å gå tom for strøm i tide og utide, er Logitech Marathon Mouse M705 noe for deg. Et sett med batterier kan vare opp til tre år. Med den praktiske indikatoren kan du enkelt se hvor lang tid det er igjen av batteriet ditt. Dermed vet du på forhånd når du bør skifte batteri.

Enkel å ta med seg
Sammen med Logitech Marathon Mouse M705 følger det også med en mottaker i mini-format. Dette betyr at du ikke behøver å ta mottakeren ut av laptopen når du er på farten. Så fort maskinen er klar til bruk, vil også musen være klar.

Sammen med den gode batterikapasiteten er dette den perfekte musen for alle som reiser mye.
148766 Logitech Logitech Marathon Mouse M705 910-001949 Logitech Marathon Mouse M705 er en liten og praktisk mus, perfekt til bruk hjemme og på farten. Musen har en ergonomisk form, meget liten mottaker og en batteritid på opp til tre år.Opp til tre års batteritidHvis du er lei av å gå tom for strøm i tide og utide, er Logitech Marathon Mouse M705 noe for deg. Et sett med batterier kan vare opp til tre år. Med den praktiske indikatoren kan du enkelt se hvor lang tid det er igjen av batteriet ditt. Dermed vet du på forhånd når du bør skifte batteri.Enkel å ta med segSammen med Logitech Marathon Mouse M705 følger det også med en mottaker i mini-format. Dette betyr at du ikke behøver å ta mottakeren ut av laptopen når du er på farten. Så fort maskinen er klar til bruk, vil også musen være klar. Sammen med den gode batterikapasiteten er dette den perfekte musen for alle som reiser mye. Trådløs mus 4 71 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus