Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs og superstille mus for flere enheter samtidig

Logitech M590 Multi-Device Silent

  Art.nr: 247608
  • 7 knapper
  • Logitech Flow-teknik
  • Bluetooth® Smart og 2,4 GHz trådløs tilkobling
  • Opp til 2 års batteritid
  • Kan brukes på flere enheter sømlst

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech M590 Silent er en avansert mus for flere enheter som tar deg gjennom oppgavene dine med lydløs effektivitet. Musen leveres med programvare som lar deg enkelt koble musen til to datamaskiner samtidig som også kan kopiere og lime fra en datamaskin til en annen ved å bare bruke musen. I tillegg fungerer den mellom Windows og Mac.

Logitech Flow

Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg.

Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Bytt automatisk mellom datamaskiner ved å flytte markøren til kanten av skjermen. Musen følger sømløst med deg, selv mellom forskjellige operativsystemer som Windows® og MacOS.

Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom datamaskinene dine, klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, og du trenger ikke lenger å bruke skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv.

90% lavere klikkelyd

Uten å forringe følelsen av å klikke, har lyden blitt redusert med 90%, noe som gir en stille opplevelse for deg og dine omgivelser. På undersiden er det også føtter for musen slik at den sklir stille. En scrollehjul med gummi er også stille når du scroller på nettsteder eller i programmer.

Velutviklet scrollehjul

Scrollehjulet har takket være mikropresisjon har flere spor per millimeter, slik at du kan rulle raskere og lettere gjennom lange nettsider og dokumenter.

To tommelknapper

Med to tommelknapper får du den ekstra kontrollen når du trenger den. De er forhåndsprogrammert for å styre frem og tilbake på nettsider, men du kan programmere dem til å gjøre akkurat det du vil i programmet Logitech Options.

To års batteritid

Med bare ett AA-batteri kan du bruke det i opptil to år takket være hvilemodus og av/på-knappen. En indikator viser hvor mye strøm som er igjen i batteriet.

247608 Logitech Logitech M590 Multi-Device Silent 910-005197 Logitech M590 Silent er en avansert mus for flere enheter som tar deg gjennom oppgavene dine med lydløs effektivitet. Musen leveres med programvare som lar deg enkelt koble musen til to datamaskiner samtidig som også kan kopiere og lime fra en datamaskin til en annen ved å bare bruke musen. I tillegg fungerer den mellom Windows og Mac. Logitech Flow Med Logitech Flow har den en nesten magisk evne til å sømløst navigere mellom to datamaskiner. Du kan kopiere fra en og lim inn i den andre. 90% reduksjon i klikk lyd sikrer at du ikke forstyrrer folk rundt deg.Kontroller flere datamaskiner med en Flow-aktivert mus. Bytt automatisk mellom datamaskiner ved å flytte markøren til kanten av skjermen. Musen følger sømløst med deg, selv mellom forskjellige operativsystemer som Windows® og MacOS.Med Flow har det blitt veldig enkelt å overføre tekst, bilder og filer mellom datamaskinene dine, klipp ut på en datamaskin og lim inn på en annen. Det er den enkleste måten å overføre informasjon, og du trenger ikke lenger å bruke skytjenester eller sende e-post med vedlegg til deg selv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 90% lavere klikkelyd Uten å forringe følelsen av å klikke, har lyden blitt redusert med 90%, noe som gir en stille opplevelse for deg og dine omgivelser. På undersiden er det også føtter for musen slik at den sklir stille. En scrollehjul med gummi er også stille når du scroller på nettsteder eller i programmer. Velutviklet scrollehjul Scrollehjulet har takket være mikropresisjon har flere spor per millimeter, slik at du kan rulle raskere og lettere gjennom lange nettsider og dokumenter. To tommelknapper Med to tommelknapper får du den ekstra kontrollen når du trenger den. De er forhåndsprogrammert for å styre frem og tilbake på nettsider, men du kan programmere dem til å gjøre akkurat det du vil i programmet Logitech Options. To års batteritid Med bare ett AA-batteri kan du bruke det i opptil to år takket være hvilemodus og av/på-knappen. En indikator viser hvor mye strøm som er igjen i batteriet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløs mus 4,8 17 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus