Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ergonomisk trådløs mus med styrekule

Logitech M570

  Art.nr: 158344
  • Trådløs
  • Styrekule
  • Ergonomisk
  • Kan brukes på alle overflater
  • 3 års garanti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech M570 - Ergonomisk mus med styrekule

Logitech M570 er en trådløs mus utstyrt med en styrekule. Fordelen med styrekulen er at du ikke trenger å bevege musen rundt på skrivebordet, men kan styre markøren ved hjelp av styrekulen. Det kan være en fordel om du har en mindre plass på skrivebordet, eller hvis du ønsker en M570 som et ergonomisk alternativ til den tradisjonelle musen.

Trådløs - Nyt friheten med en trådløs mus!

Med en trådløs mus eliminerer du irritasjonen av å ha en ekstra kabel som ligger på skrivebordet. Beveg deg fritt med trådløs frihet!

Kan brukes på alle overflater

Med M570 har ingen optisk- eller lasersensor, slik at den kan brukes på alle veiforhold med letthet.

158344 Logitech Logitech M570 910-001882 Logitech M570 - Ergonomisk mus med styrekule Logitech M570 er en trådløs mus utstyrt med en styrekule. Fordelen med styrekulen er at du ikke trenger å bevege musen rundt på skrivebordet, men kan styre markøren ved hjelp av styrekulen. Det kan være en fordel om du har en mindre plass på skrivebordet, eller hvis du ønsker en M570 som et ergonomisk alternativ til den tradisjonelle musen. Trådløs - Nyt friheten med en trådløs mus! Med en trådløs mus eliminerer du irritasjonen av å ha en ekstra kabel som ligger på skrivebordet. Beveg deg fritt med trådløs frihet! Kan brukes på alle overflater Med M570 har ingen optisk- eller lasersensor, slik at den kan brukes på alle veiforhold med letthet. Trådløs mus 4,7 23 787 NOK 787 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus