Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt, trådløs mus med høy presisjon

Logitech M335 Wireless Mouse

  Art.nr: 237570
  • Komfortabel og ergonomisk
  • Unifying mottaker
  • Passer både PC og MAC
  • 18 måneders batteritid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech M335 Wireless Mouse

Det kompakte formatet gjør at den er enkel å ta med seg. Den lille Logitech Unifying-mottakeren er så liten at du uten problemer kan la den stå i laptopen/PCen. Den kompakte, ergonomiske utforminge gir komfort og kontroll uansett hvor du er. Med den kjappe rullefunksjonen kan du raskt og enkelt bla deg gjennom lange dokumenter og websider. Med tommelknappene kan du navigere raskt fram og tilbake på nettsider.

Smart tilkobling 

For å installere musen plugger du bare inn den lille Logitech Unifying-mottakeren til en ledig USB-port på PC-en din, og så er den klart å brukes. 

Med Logitechs Unifying mottakere og programvare kan du enkelt tilkoble flere av Logitechs produkter med unifying-kompatibilitet til f.eks. én PC. Dette er praktisk når man da bare trenger én mottaker til f.eks. både trådløst mus og tastatur.

18 måneders batteritid

Ved bruk av et standard AA-batteri(medfølger) kan du bruke Logitech M335 Wireless Mouse i opp til 18 måneder før du må bytte batteriet. På denne måten er musen alltid beredt, når som helst.