Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig og ergonomisk trådløs mus

Logitech M280 Wireless Mouse

  Art.nr: 1003128
  • Ergonomisk design
  • Behagelig grep
  • 18 måneders batteritid
  • Jevn og nøyaktig sporing

Internett

Forventet på lager: 10.03.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech M280 er den perfekte kombinasjonen av funksjon, utseende og komfort. Den er utstyrt med et bredt hjul som forbedrer rulling og en myk gummioverflate med spesielle mønster som forbedrer berøringsfølelsen.

Trådløs tilkobling

Unngå kabler med denne trådløse musen. Den trådløse mottakeren forsvinner nesten i datamaskinens USB-port og gir deg en praktisk og pålitelig trådløs forbindelse. M280 er utstyrt med Advanced Optical Tracking som gjør at du kan bruke musen på sofaen som på kontoret.

18 måneders batteritid

Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M280 går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den.

1003128 1003128 Logitech Logitech M280 Wireless Mouse 910-004287 Logitech M280 er den perfekte kombinasjonen av funksjon, utseende og komfort. Den er utstyrt med et bredt hjul som forbedrer rulling og en myk gummioverflate med spesielle mønster som forbedrer berøringsfølelsen. Trådløs tilkobling Unngå kabler med denne trådløse musen. Den trådløse mottakeren forsvinner nesten i datamaskinens USB-port og gir deg en praktisk og pålitelig trådløs forbindelse. M280 er utstyrt med Advanced Optical Tracking som gjør at du kan bruke musen på sofaen som på kontoret. 18 måneders batteritid Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M280 går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den. Trådløs mus 5 6 295 NOK 295 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus