Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt trådløs mus med 90% lavere støynivå

Logitech M220 Silent - Red

  Art.nr: 237025
  • 90% lavere støynivå
  • Kompakt størrelse
  • Advanced Optical Tracking
  • Opptil 18 måneders batteritid

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech M330 Silent Plus

Logitech M220 Silent er en datamus som gir deg nøyaktig samme følelse når du klikker på den som en vanlig mus, men med hele 90% lavere støynivå. Tilkoble musen trådløst med hjelp av den medfølgende USB-mottakeren og opplev en batterilevetid på opptil hele 18 måneder.

90% lavere støynivå

Nå kan du jobbe stille og effektivt med hele 90% lavere støynivå fra musen du hadde tidligere. M220 Silent er laget av materialer av høy kvalitet og har en god og behagelig gummioverflate.

Tohåndsutforming

Tohåndsutformingen er mer behagelig og presis enn styreputen. Den er liten så du kan lett legge den i veska når du er på farten.

Trådløs tilkobling

Nyt en trådløs tilkobling med opptil 10 m rekkevidde. M220 Silent kommer også med Logitech Advanced Optical Tracking for supernøyaktig bevegelser på nesten alle slags underlag.  Musen fungerer også med både PC og Mac-maskiner.

Opptil 18 måneders batteritid

Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M220 Silent går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den.

237025 Logitech Logitech M220 Silent - Red 910-004880 Logitech M330 Silent Plus Logitech M220 Silent er en datamus som gir deg nøyaktig samme følelse når du klikker på den som en vanlig mus, men med hele 90% lavere støynivå. Tilkoble musen trådløst med hjelp av den medfølgende USB-mottakeren og opplev en batterilevetid på opptil hele 18 måneder. 90% lavere støynivå Nå kan du jobbe stille og effektivt med hele 90% lavere støynivå fra musen du hadde tidligere. M220 Silent er laget av materialer av høy kvalitet og har en god og behagelig gummioverflate. Tohåndsutforming Tohåndsutformingen er mer behagelig og presis enn styreputen. Den er liten så du kan lett legge den i veska når du er på farten. Trådløs tilkobling Nyt en trådløs tilkobling med opptil 10 m rekkevidde. M220 Silent kommer også med Logitech Advanced Optical Tracking for supernøyaktig bevegelser på nesten alle slags underlag.  Musen fungerer også med både PC og Mac-maskiner. Opptil 18 måneders batteritid Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M220 Silent går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den. Trådløs mus 4 5 259 NOK 259 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus