Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Magic Mouse 2 for Mac

Apple Magic Mouse 2

  Art.nr: 224874
  • Multi Touch-overflate
  • Oppladbar
  • Trådløs tilkobling

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Silver

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple Magic Mouse 2 har fått et nytt design, og musen er nå oppladbar, så du slipper å bruke batteri i den. Siden batteriet er innebygd i musen, er den lettere og består av færre bevegelige deler. Undersiden er sømløs, så Magic Mouse 2 glir jevnt over underlaget med mindre motstand. Multi-Touch-flaten lar deg utføre enkle bevegelser som å sveipe fra nettside til nettside og bla gjennom dokumenter. Magic Mouse 2 er klar til bruk rett ut av esken, og kobles automatisk sammen med Macen din.

224874 224874 Apple Apple Magic Mouse 2 MLA02Z/A Apple Magic Mouse 2 har fått et nytt design, og musen er nå oppladbar, så du slipper å bruke batteri i den. Siden batteriet er innebygd i musen, er den lettere og består av færre bevegelige deler. Undersiden er sømløs, så Magic Mouse 2 glir jevnt over underlaget med mindre motstand. Multi-Touch-flaten lar deg utføre enkle bevegelser som å sveipe fra nettside til nettside og bla gjennom dokumenter. Magic Mouse 2 er klar til bruk rett ut av esken, og kobles automatisk sammen med Macen din. Trådløs mus 4,4 14 879 NOK 879 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus