Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nye Magic Mouse 2 for Mac

Apple Magic Mouse 2

  Art.nr: 224874
  • Multi Touch overflate
  • Oppladbar
  • Trådløs tilkobling
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple Magic Mouse 2 har fått et nytt design, og musen er nå oppladbar, så du slipper å bruke batteri i den. Siden batteriet er innebygd i musen, er den lettere og består av færre bevegelige deler. Undersiden er sømløs, så Magic Mouse 2 glir jevnt over underlaget med mindre motstand. Multi-Touch-flaten lar deg utføre enkle bevegelser som å sveipe fra nettside til nettside og bla gjennom dokumenter. Magic Mouse 2 er klar til bruk rett ut av esken, og kobles automatisk sammen med Macen din.

Anbefalt tilbehør

Apple Magic Keyboard - Norwegian
(1 stk)

1 089,-

Apple Magic Trackpad 2
(4 stk)

1 289,-

224874 Apple Apple Magic Mouse 2 MLA02Z/A Apple Magic Mouse 2 har fått et nytt design, og musen er nå oppladbar, så du slipper å bruke batteri i den. Siden batteriet er innebygd i musen, er den lettere og består av færre bevegelige deler. Undersiden er sømløs, så Magic Mouse 2 glir jevnt over underlaget med mindre motstand. Multi-Touch-flaten lar deg utføre enkle bevegelser som å sveipe fra nettside til nettside og bla gjennom dokumenter. Magic Mouse 2 er klar til bruk rett ut av esken, og kobles automatisk sammen med Macen din. Trådløs mus 4,7 6 839 NOK 839 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus