Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple Magic Mouse 2 til Mac

Apple Magic Mouse 2 - Space Grey

  Art.nr: 1011864
  • Multi-Touch-overflate
  • Oppladbar
  • Trådløs tilkobling

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Space Grey

1 049,-

Delbetal fra 132,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Magic Mouse 2 er helt oppladbar og trenger med andre ord ikke batterier. Den er lett og har få bevegelige deler takket være det innebygde batteriet og den sømløse bunnen. Dette, samt optimalisert utforming av undersiden, gjør at Apple Magic Mouse 2 følger dine bevegelser bedre og glir lettere på skrivebordet.

Med Multi-Touch-overflaten kan du benytte enkle gester, som for eksempel å swipe mellom websider og scrolle mellom dokumenter. Magic Mouse 2 leveres klar til bruk og pares automatisk med din Mac.

1011864 1011864 Apple Apple Magic Mouse 2 - Space Grey MRME2Z/A Magic Mouse 2 er helt oppladbar og trenger med andre ord ikke batterier. Den er lett og har få bevegelige deler takket være det innebygde batteriet og den sømløse bunnen. Dette, samt optimalisert utforming av undersiden, gjør at Apple Magic Mouse 2 følger dine bevegelser bedre og glir lettere på skrivebordet. Med Multi-Touch-overflaten kan du benytte enkle gester, som for eksempel å swipe mellom websider og scrolle mellom dokumenter. Magic Mouse 2 leveres klar til bruk og pares automatisk med din Mac. Trådløs mus 4,4 14 1049 NOK 1049 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus