Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt, ergonomisk og helt trådløs mus

Andersson WNM 2.0 - Neon green

  Art.nr: 215068
  • Trådløs 2,4 GHz-tilkobling
  • Opptil 10 m rekkevidde
  • Fungerer med både PC og Mac
  • Kompakt størrelse
  • Ergonomisk utformet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grønn
Grønn
Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson WNM 2.0

WNM 2.0 er en trådløs mus i et stilrent design som funker perfekt hjemme på skrivebordet eller i datavesken takket være den svært kompakte størrelsen. Musen er utstyrt med en smart optisk sensor som gjør at du også kan bruke den på et glassbord. Den er også ergonomisk utformet noe som gjør at den er behagelig i bruk over lengre perioder.

Rekkevidden er opptil 10 meter og musen drives av 2 x AAA-batterier. 

215068 Andersson Andersson WNM 2.0 - Neon green SM-312AG Andersson WNM 2.0 WNM 2.0 er en trådløs mus i et stilrent design som funker perfekt hjemme på skrivebordet eller i datavesken takket være den svært kompakte størrelsen. Musen er utstyrt med en smart optisk sensor som gjør at du også kan bruke den på et glassbord. Den er også ergonomisk utformet noe som gjør at den er behagelig i bruk over lengre perioder.Rekkevidden er opptil 10 meter og musen drives av 2 x AAA-batterier.  Trådløs mus 4,4 116 89 NOK 89 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus