Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smidig og trådløs datamus

Andersson LPM 2.1

  Art.nr: 1002338
  • 5 knappper
  • Trådløs datamus
  • 10 meters rekkevidde
  • Plug & Play
  • Justerbar DPI på opptil 1600

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson LPM 2.1 er en smidig og trådløs datamus som du enkelt kan bruke på sofaen eller foran datamaskinen. Du kan enkelt sette følsomheten til datamaskinens mus gjennom DPI-knappen på undersiden av musen. 

Den ergonomiske utformingen av musen gjør den god å arbeide med i lange perioder av gangen. Samt at den har deler av gummi for godt grep. Datamusen drives av 1 x AA-batterier.

1002338 Andersson Andersson LPM 2.1 SM-618AG Andersson LPM 2.1 er en smidig og trådløs datamus som du enkelt kan bruke på sofaen eller foran datamaskinen. Du kan enkelt sette følsomheten til datamaskinens mus gjennom DPI-knappen på undersiden av musen.  Den ergonomiske utformingen av musen gjør den god å arbeide med i lange perioder av gangen. Samt at den har deler av gummi for godt grep. Datamusen drives av 1 x AA-batterier. Trådløs mus 4,4 13 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Trådløs mus