Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kompakt trådløs mus med 90% lavere støynivå

Logitech M220 Silent - Red

  Art.nr: 237025
 • 90% lavere støynivå
 • Kompakt størrelse
 • Advanced Optical Tracking
 • Opptil 18 måneders batteritid

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Logitech M330 Silent Plus

Logitech M220 Silent er en datamus som gir deg nøyaktig samme følelse når du klikker på den som en vanlig mus, men med hele 90% lavere støynivå. Tilkoble musen trådløst med hjelp av den medfølgende USB-mottakeren og opplev en batterilevetid på opptil hele 18 måneder.

90% lavere støynivå

Nå kan du jobbe stille og effektivt med hele 90% lavere støynivå fra musen du hadde tidligere. M220 Silent er laget av materialer av høy kvalitet og har en god og behagelig gummioverflate.

Tohåndsutforming

Tohåndsutformingen er mer behagelig og presis enn styreputen. Den er liten så du kan lett legge den i veska når du er på farten.

Trådløs tilkobling

Nyt en trådløs tilkobling med opptil 10 m rekkevidde. M220 Silent kommer også med Logitech Advanced Optical Tracking for supernøyaktig bevegelser på nesten alle slags underlag.  Musen fungerer også med både PC og Mac-maskiner.

Opptil 18 måneders batteritid

Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M220 Silent går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den.

Se også

(4 stk)
 • Komfortabel og ergonomisk
 • Unifying mottaker
 • Passer både PC og MAC

279,-

Logitech Logitech M220 Silent - Red 910-004880 Logitech M330 Silent Plus Logitech M220 Silent er en datamus som gir deg nøyaktig samme følelse når du klikker på den som en vanlig mus, men med hele 90% lavere støynivå. Tilkoble musen trådløst med hjelp av den medfølgende USB-mottakeren og opplev en batterilevetid på opptil hele 18 måneder. 90% lavere støynivå Nå kan du jobbe stille og effektivt med hele 90% lavere støynivå fra musen du hadde tidligere. M220 Silent er laget av materialer av høy kvalitet og har en god og behagelig gummioverflate. Tohåndsutforming Tohåndsutformingen er mer behagelig og presis enn styreputen. Den er liten så du kan lett legge den i veska når du er på farten. Trådløs tilkobling Nyt en trådløs tilkobling med opptil 10 m rekkevidde. M220 Silent kommer også med Logitech Advanced Optical Tracking for supernøyaktig bevegelser på nesten alle slags underlag.  Musen fungerer også med både PC og Mac-maskiner. Opptil 18 måneders batteritid Hold på lengre mellom batteribytter takket være energieffektive utforming. M220 Silent går også automatisk i hvilemodus når du ikke bruker den. Mus 249 NOK 249 NewCondition SoldOut
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mus
 4. Mus