Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs laserpeker for PC og MAC

Targus Laser Presentation Remote

  Art.nr: 129463
  • Styr slideshow med fjernkontrollen
  • Innebygd laserpeker
  • Bakgrunnsbelyste knapper
  • Opp til 15 meter rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Et godt hjelpemiddel for å holde en profesjonell presentasjon. Bra design som gjør det lett å åpne og styre en presentasjon. Laserpeker for å illustrere under en presentasjon. Bakgrunnsbelyste knapper for å ha kontrollen i mørke rom.

Utformet for å ligge naturlig i hånden. KeyLock™-teknologien gjør at du ikke risikerer å trykke på feil knapper. Trådløs teknologi (2,4 GHz) som gjør at du kan styre presentasjonen hele 15 meter fra dataen. USB-mottakeren oppbevares inni fjernkontrollen.

129463 Targus Targus Laser Presentation Remote AMP13EU Et godt hjelpemiddel for å holde en profesjonell presentasjon. Bra design som gjør det lett å åpne og styre en presentasjon. Laserpeker for å illustrere under en presentasjon. Bakgrunnsbelyste knapper for å ha kontrollen i mørke rom. Utformet for å ligge naturlig i hånden. KeyLock™-teknologien gjør at du ikke risikerer å trykke på feil knapper. Trådløs teknologi (2,4 GHz) som gjør at du kan styre presentasjonen hele 15 meter fra dataen. USB-mottakeren oppbevares inni fjernkontrollen. Andre pekeenheter 4,3 9 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter