Presentatør med laserpeker

Targus AMP09EU Presentation Remote

  Art.nr: 129462
  • Styr dataen med fjernkontrollen
  • Smart design
  • Innebygd laserpeker
  • Bakgrunnsbelyste knapper
  • Opp til 15 meter rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Et godt hjelpemiddel for å holde en profesjonell presentasjon. Bra design som gjør det lett å åpne og styre en presentasjon. Du kan åpne programmer, justere volum og håndtere video og musikk. Laserpeker for å illustrere under en presentasjon. Bakgrunnsbelyste knapper for å ha kontrollen i mørke rom.

Utformet for å ligge naturlig i hånden. KeyLock™-teknologien gjør at du ikke risikerer å trykke på feil knapper. Trådløs teknologi (2,4 GHz) som gjør at du kan styre presentasjonen hele 15 meter fra dataen. USB-mottakeren oppbevares inni fjernkontrollen.

Kompatibel med PC & MAC
129462 Targus Targus AMP09EU Presentation Remote AMP09EU Et godt hjelpemiddel for å holde en profesjonell presentasjon. Bra design som gjør det lett å åpne og styre en presentasjon. Du kan åpne programmer, justere volum og håndtere video og musikk. Laserpeker for å illustrere under en presentasjon. Bakgrunnsbelyste knapper for å ha kontrollen i mørke rom.Utformet for å ligge naturlig i hånden. KeyLock™-teknologien gjør at du ikke risikerer å trykke på feil knapper. Trådløs teknologi (2,4 GHz) som gjør at du kan styre presentasjonen hele 15 meter fra dataen. USB-mottakeren oppbevares inni fjernkontrollen.Kompatibel med PC & MAC Andre pekeenheter 3,9 7 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter