Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ergonomisk touchpad i tynt design

Mousetrapper Mousetrapper Advance 2.0 Black/White

  Art.nr: 237203
  • Klikk- og scrollfunksjon
  • Programmerbare knapper
  • Utbyttbar håndleddstøtte
  • Svart og hvit farge
2 499,-

Delbetal fra 253,- Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mousetrapper advance 2.0 er med å forebygge og linder musearm og andre problemer som kan oppstå når du jobber med en vanlig datamus. Styreplatens sentrerte plassering foran tastaturet gir deg en ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen. Sammen med den myke håndleddstøtten får du god avlastning for nakke, skuldre, arm og håndledd.

Arbeid ergonomisk

Du styrer musen på skjermen ved å bruke peke-, lange- og ringfingeren på platen. Det er også mulig å venstreklikke hvor du vil på selve mousepaden. 

Programmerbare knapper

Mousetrapper Advance 2.0 kommer med seks programmerbare knapper hvor du selv kan velge hva de skal brukes til. Det er også en scrollfunksjon med knapper for scrolling opp og ned. Et avtakbart lag under Mousetrapper gjør at den passer like bra til nye, tynne tastaturer som til høyere standardmodeller.

237203 Mousetrapper Mousetrapper Mousetrapper Advance 2.0 Black/White MT112 Mousetrapper advance 2.0 er med å forebygge og linder musearm og andre problemer som kan oppstå når du jobber med en vanlig datamus. Styreplatens sentrerte plassering foran tastaturet gir deg en ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen. Sammen med den myke håndleddstøtten får du god avlastning for nakke, skuldre, arm og håndledd. Arbeid ergonomisk Du styrer musen på skjermen ved å bruke peke-, lange- og ringfingeren på platen. Det er også mulig å venstreklikke hvor du vil på selve mousepaden.  Programmerbare knapper Mousetrapper Advance 2.0 kommer med seks programmerbare knapper hvor du selv kan velge hva de skal brukes til. Det er også en scrollfunksjon med knapper for scrolling opp og ned. Et avtakbart lag under Mousetrapper gjør at den passer like bra til nye, tynne tastaturer som til høyere standardmodeller. Andre pekeenheter 2499 NOK 2499 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter