Ergonomisk touchpad i tynt design

Mousetrapper Advance 2.0 Black/Turquoise

  Art.nr: 236794
 • Klikk- og scrollfunksjon
 • Programmerbare knapper
 • Utbyttbar håndleddstøtte
 • Svart og turkis farge

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mousetrapper advance 2.0 er med å forebygge og linder musearm og andre problemer som kan oppstå når du jobber med en vanlig datamus. Styreplatens sentrerte plassering foran tastaturet gir deg en ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen. Sammen med den myke håndleddstøtten får du god avlastning for nakke, skuldre, arm og håndledd.

Arbeid ergonomisk

Du styrer musen på skjermen ved å bruke peke-, lange- og ringfingeren på platen. Det er også mulig å venstreklikke hvor du vil på selve mousepaden. 

Programmerbare knapper

Mousetrapper Advance 2.0 kommer med seks programmerbare knapper hvor du selv kan velge hva de skal brukes til. Det er også en scrollfunksjon med knapper for scrolling opp og ned. Et avtakbart lag under Mousetrapper gjør at den passer like bra til nye, tynne tastaturer som til høyere standardmodeller.

Anbefalt tilbehør

(13 stk)
 • USB 3.0
 • 4 USB porter
 • Drives via USB

249,-

236794 Mousetrapper Mousetrapper Advance 2.0 Black/Turquoise MT113 Mousetrapper advance 2.0 er med å forebygge og linder musearm og andre problemer som kan oppstå når du jobber med en vanlig datamus. Styreplatens sentrerte plassering foran tastaturet gir deg en ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen. Sammen med den myke håndleddstøtten får du god avlastning for nakke, skuldre, arm og håndledd. Arbeid ergonomisk Du styrer musen på skjermen ved å bruke peke-, lange- og ringfingeren på platen. Det er også mulig å venstreklikke hvor du vil på selve mousepaden.  Programmerbare knapper Mousetrapper Advance 2.0 kommer med seks programmerbare knapper hvor du selv kan velge hva de skal brukes til. Det er også en scrollfunksjon med knapper for scrolling opp og ned. Et avtakbart lag under Mousetrapper gjør at den passer like bra til nye, tynne tastaturer som til høyere standardmodeller. Andre pekeenheter 2399 NOK 2399 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mus
 4. Andre pekeenheter