Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lekker fjernkontroll til presentasjoner

Logitech Spotlight Presentation Slate

  Art.nr: 241948
  • Fremfør presentasjoner som en proff
  • 3 mnd batteritid på 1 lading
  • Opp til 30 m rekkevidde
  • Marker og forstørr på skjermen
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote

Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote hjelper deg med presentasjonene dine som en profesjonell. Tilkoble fjernkontrollen lynkjapt til kompatible datamaskiner via en USB-mottaker, eller tilkoble med lavenergialternativet Bluetooth Smart. Fjernkontrollen passer også på at du er tilkoblet til datamaskinen og vil vibrere når presentasjonen er slutt.

Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote er foredragforumet TED´s foretrukne presantasjonsfjernkontroll.

Last ned programvare her

Pekesystem

Uthev som aldri før med Spotlights avanserte pekesystem. Velg din foretrukne modus for å nøye uthevede fokusområder eller forstørr dem i pikselperfekte detaljer. Denne funksjonen krever at man benytter seg av Logitechs presentasjonsapp 

Avspill og pause mediafiler

Bruk pekeren på skjermen for å avspille og pause videoene, åpne koblinger og benytte deg av en rekke interaksjoner med rikt innhold. Du trenger ikke avbryte det du holder på med og gå til en mus eller bærbar PC.

Ha kontroll på tiden

Med Logitechs presentasjonsapp kan du aministrere tiden din perfekt fra første til siste lysbilde. Innstill tidsbestemte milepæler innen presentasjonsappen og motta vibrasjonsvarsler direkte i hånden.

241948 Logitech Logitech Spotlight Presentation Slate 910-004861 Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote hjelper deg med presentasjonene dine som en profesjonell. Tilkoble fjernkontrollen lynkjapt til kompatible datamaskiner via en USB-mottaker, eller tilkoble med lavenergialternativet Bluetooth Smart. Fjernkontrollen passer også på at du er tilkoblet til datamaskinen og vil vibrere når presentasjonen er slutt.Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote er foredragforumet TED´s foretrukne presantasjonsfjernkontroll.Last ned programvare her Pekesystem Uthev som aldri før med Spotlights avanserte pekesystem. Velg din foretrukne modus for å nøye uthevede fokusområder eller forstørr dem i pikselperfekte detaljer. Denne funksjonen krever at man benytter seg av Logitechs presentasjonsapp  Avspill og pause mediafiler Bruk pekeren på skjermen for å avspille og pause videoene, åpne koblinger og benytte deg av en rekke interaksjoner med rikt innhold. Du trenger ikke avbryte det du holder på med og gå til en mus eller bærbar PC. Ha kontroll på tiden Med Logitechs presentasjonsapp kan du aministrere tiden din perfekt fra første til siste lysbilde. Innstill tidsbestemte milepæler innen presentasjonsappen og motta vibrasjonsvarsler direkte i hånden. Andre pekeenheter 999 NOK 999 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter