Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Profesjonell presentatør med laserpeker

Logitech Professional Presenter R700

  Art.nr: 218117
  • Opptil 30 meter rekkevidde
  • LCD-skjerm
  • Minimottaker
  • Trenger AAA-batterier
  • Enkel å bruke

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Professional Presenter R700 - Si det du ønsker å si!

Med den sterke røde laserstrålen fanger du lett publikums oppmerksomhet og beholder den. Med laserpekeren blir det enkelt å peke på det punktet du snakker om slik at publikum kan følge med.

Fjernkontrollen har en rekkevidde på 30 meter. Det kan forvandle den mest hverdagslige presentasjonen til noe utover det vanlige.

Logitech Professional Presenter R700 er en intuitiv fjernkontroll som gjør det enkelt å føle seg frem til de ulike knappene uten å stadig vekk måtte kikke ned for å vite hvor du skal trykke som kan forstyrre både publikum og deg selv.

LCD-skjerm

Kast et blikk på fjernkontrollen eller aktiver en stille vibrasjonsalarm som har oversikt over tiden for deg. Den måler hvor mye tid som har gått og hvor mye batteri som gjenstår i kontrollen. Du kan konsentrere deg om presentasjonen i steden for klokka.

Trådløs minimottaker

Ingen programvare må installeres og du kan enkelt bare koble til mottakeren til en USB-port og sette i gang. Når foredraget er slitt kan du oppbevare mottakeren inne i fjernkontrollen så den ikke forsvinner i datavesken.

218117 Logitech Logitech Professional Presenter R700 910-003506 Logitech Professional Presenter R700 - Si det du ønsker å si! Med den sterke røde laserstrålen fanger du lett publikums oppmerksomhet og beholder den. Med laserpekeren blir det enkelt å peke på det punktet du snakker om slik at publikum kan følge med. Fjernkontrollen har en rekkevidde på 30 meter. Det kan forvandle den mest hverdagslige presentasjonen til noe utover det vanlige. Logitech Professional Presenter R700 er en intuitiv fjernkontroll som gjør det enkelt å føle seg frem til de ulike knappene uten å stadig vekk måtte kikke ned for å vite hvor du skal trykke som kan forstyrre både publikum og deg selv. LCD-skjerm Kast et blikk på fjernkontrollen eller aktiver en stille vibrasjonsalarm som har oversikt over tiden for deg. Den måler hvor mye tid som har gått og hvor mye batteri som gjenstår i kontrollen. Du kan konsentrere deg om presentasjonen i steden for klokka. Trådløs minimottaker Ingen programvare må installeres og du kan enkelt bare koble til mottakeren til en USB-port og sette i gang. Når foredraget er slitt kan du oppbevare mottakeren inne i fjernkontrollen så den ikke forsvinner i datavesken. Andre pekeenheter 5 1 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter