Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Magic Trackpad 2 for Mac og iPad

Apple Magic Trackpad 2

  Art.nr: 224878
  • Force Touch
  • Oppladbar
  • Trådløs tilkobling

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 289,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Magic Trackpad 2 fra Apple har blitt redesignet og oppladbar. Styreflaten har et innebygd batteri og støtter nå Force Touch. Fire trykksensorer gjør at du kan klikke hvor som helst på styreflaten, og sensorene merker også små forskjeller i hvor hardt du trykker. Det gir økt funksjonalitet og sterkere interaksjon. Magic Trackpad 2 har også en glassoverflate som går fra kant til kant, som er nesten 30 prosent større enn på den forrige Trackpaden. Dette designet, og den lavere profilen gjør at du kan rulle og sveipe deg gjennom innholdet ditt på en mer effektiv måte enn før.

Magic Trackpad 2 kobles automatisk til Macen din, så du kan begynne å jobbe med en gang. Batteriet i Magic Trackpad 2 varer i en måneds tid eller mer før det må lades på nytt.

224878 224878 Apple Apple Magic Trackpad 2 MJ2R2Z/A Magic Trackpad 2 fra Apple har blitt redesignet og oppladbar. Styreflaten har et innebygd batteri og støtter nå Force Touch. Fire trykksensorer gjør at du kan klikke hvor som helst på styreflaten, og sensorene merker også små forskjeller i hvor hardt du trykker. Det gir økt funksjonalitet og sterkere interaksjon. Magic Trackpad 2 har også en glassoverflate som går fra kant til kant, som er nesten 30 prosent større enn på den forrige Trackpaden. Dette designet, og den lavere profilen gjør at du kan rulle og sveipe deg gjennom innholdet ditt på en mer effektiv måte enn før. Magic Trackpad 2 kobles automatisk til Macen din, så du kan begynne å jobbe med en gang. Batteriet i Magic Trackpad 2 varer i en måneds tid eller mer før det må lades på nytt. Andre pekeenheter 4,8 8 1289 NOK 1289 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter