Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Magic Trackpad 2 for Mac

Apple Magic Trackpad 2

  Art.nr: 224878
  • Force Touch
  • Oppladbar
  • Trådløs tilkobling
1 349,-

Delbetal fra 157,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Magic Trackpad 2 fra Apple har blitt redesignet og oppladbar. Styreflaten har et innebygd batteri og støtter nå Force Touch. Fire trykksensorer gjør at du kan klikke hvor som helst på styreflaten, og sensorene merker også små forskjeller i hvor hardt du trykker. Det gir økt funksjonalitet og sterkere interaksjon. Magic Trackpad 2 har også en glassoverflate som går fra kant til kant, som er nesten 30 prosent større enn på den forrige Trackpaden. Dette designet, og den lavere profilen gjør at du kan rulle og sveipe deg gjennom innholdet ditt på en mer effektiv måte enn før.

Magic Trackpad 2 kobles automatisk til Macen din, så du kan begynne å jobbe med en gang. Batteriet i Magic Trackpad 2 varer i en måneds tid eller mer før det må lades på nytt.

Anbefalt tilbehør

Apple Magic Mouse 2
(6 stk)

849,-

Apple Magic Keyboard - Norwegian
(1 stk)

1 190,-

224878 Apple Apple Magic Trackpad 2 MJ2R2Z/A Magic Trackpad 2 fra Apple har blitt redesignet og oppladbar. Styreflaten har et innebygd batteri og støtter nå Force Touch. Fire trykksensorer gjør at du kan klikke hvor som helst på styreflaten, og sensorene merker også små forskjeller i hvor hardt du trykker. Det gir økt funksjonalitet og sterkere interaksjon. Magic Trackpad 2 har også en glassoverflate som går fra kant til kant, som er nesten 30 prosent større enn på den forrige Trackpaden. Dette designet, og den lavere profilen gjør at du kan rulle og sveipe deg gjennom innholdet ditt på en mer effektiv måte enn før. Magic Trackpad 2 kobles automatisk til Macen din, så du kan begynne å jobbe med en gang. Batteriet i Magic Trackpad 2 varer i en måneds tid eller mer før det må lades på nytt. Andre pekeenheter 4,8 4 1349 NOK 1349 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mus
  4. Andre pekeenheter