Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skrivebordsmikrofon med USB-tilkobling

Trust GXT 210 USB Microphone

  Art.nr: 225207
  • Støyreduserende mikrofon
  • Justerbar hals
  • USB-tilkobling
  • LED-belyst
  • 1,5 meter ledning

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust GXT 210 er en mikrofon som egner seg for chatting, gaming og arbeid. Halsen på mikrofonen er justerbar, så du kan stille inn riktig høyde for best mulig lydopptak. 

En LED-belyst av/på-knapp på foten gjør at du raskt og enkelt kan starte en samtale eller et opptak. Den støyreduserende mikrofonen gir klare gode opptak, eller god lyd for samtaler over chat.

Mikrofonens ledning er 1,5 meter lang.

225207 225207 Trust Trust GXT 210 USB Microphone 20688 Trust GXT 210 er en mikrofon som egner seg for chatting, gaming og arbeid. Halsen på mikrofonen er justerbar, så du kan stille inn riktig høyde for best mulig lydopptak. En LED-belyst av/på-knapp på foten gjør at du raskt og enkelt kan starte en samtale eller et opptak. Den støyreduserende mikrofonen gir klare gode opptak, eller god lyd for samtaler over chat.Mikrofonens ledning er 1,5 meter lang. Mikrofon 3,5 18 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mikrofon