Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mikrofon med pop-filter, arm og skrivebordfeste

Mission SG Attila

  Art.nr: 1008141
  • Streaming, podcast og kommunikasjon
  • Pop-filter
  • Enkel å bruke
  • USB-tilkobling Plug & Play
  • Kompatibel med PC og Mac

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Attila er en allsidig og rimelig mikrofon som leveres komplett med både skrivebordfeste, pop-filter og mikrofondeksel. Mikronen er av type kondensatormikrofon som er egnet for podcast, gaming, musikk, kommunikasjon via Discord, Skype, Teamspeak eller rundt i byen for intervjuer.

Pop-filter 

Et pop-filter minimerer puff-lyd ved innspilling med mikrofonen. Pop-filteret har en justerbar "hals" som enkelt kan festes til mikrofonstativet. Det bidrar også til en klar og tydelig lyd når du kommuniserer under stream og spill.

Beskyttelse av mikrofonen

Det er selvsagt viktig å beskytte mikrofonen sin. Det gir en lengre levetid når støv, skitt og spytt ikke kommer inn i mikrofonen. I tillegg fungerer det litt som en ekstra puff-beskyttelse / pop-filter.

Skrivebordfeste med arm

Skrivebordfestet kan festes på skrivebordet eller andre steder med en tykkelse på minst 10 mm og maksimalt 52 mm. Festet har total rekkevidde på 75 cm, slik at du kan glede deg over fleksibel bruk.

1008141 1008141 Mission SG Mission SG Attila AU-A04 Mission SG Attila er en allsidig og rimelig mikrofon som leveres komplett med både skrivebordfeste, pop-filter og mikrofondeksel. Mikronen er av type kondensatormikrofon som er egnet for podcast, gaming, musikk, kommunikasjon via Discord, Skype, Teamspeak eller rundt i byen for intervjuer. Pop-filter  Et pop-filter minimerer puff-lyd ved innspilling med mikrofonen. Pop-filteret har en justerbar "hals" som enkelt kan festes til mikrofonstativet. Det bidrar også til en klar og tydelig lyd når du kommuniserer under stream og spill. Beskyttelse av mikrofonen Det er selvsagt viktig å beskytte mikrofonen sin. Det gir en lengre levetid når støv, skitt og spytt ikke kommer inn i mikrofonen. I tillegg fungerer det litt som en ekstra puff-beskyttelse / pop-filter. Skrivebordfeste med arm Skrivebordfestet kan festes på skrivebordet eller andre steder med en tykkelse på minst 10 mm og maksimalt 52 mm. Festet har total rekkevidde på 75 cm, slik at du kan glede deg over fleksibel bruk. Mikrofon 4 33 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mikrofon