Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisvennlig mikrofon med skrivebordfeste

Mission SG Attila

  Art.nr: 1008141
  • Streaming, podcast og kommunikasjon
  • Pop-filter
  • Enkel å anvende
  • USB-tilkobling
  • Kompatibel med PC og Mac

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Attila er en allsidig og rimelig mikrofon som leveres komplett med både skrivebordfeste, pop-filter og mikrofondeksel. Mikronen som er av type kondensatormikrofon som er egnet for podcast, gaming, musikk, kommunikasjon via discord, skype, teamspeak eller ut på byen for intervjuer.

Pop-filter 

Et pop-filter minimerer puff-lyd ved innspilling med mikrofonen. Pop-filteret har en justerbar "hals" som enkelt kan festes til mikrofonstativet. Det bidrar også til en klar og tydelig lyd når du streamer og spiller kommunikasjon.

Beskyttelse av mikrofonen

Det er veldig viktig å beskytte mikrofonen. Det gir en lengre levetid når støv, skitt og spytt ikke kommer inn i mikrofonen. I tillegg fungerer det litt som en ekstra puff-beskyttelse / pop-filter.

Skrivebordfeste med arm

Skrivebordfeste kan festes på stasjonære maskiner eller lignende med en tykkelse på minst 10 mm og maksimalt 52 mm. Festet har en total rekkevidde på 750 mm, slik at du kan glede deg over fleksibel bruk.

1008141 Mission SG Mission SG Attila AU-A04 Mission SG Attila er en allsidig og rimelig mikrofon som leveres komplett med både skrivebordfeste, pop-filter og mikrofondeksel. Mikronen som er av type kondensatormikrofon som er egnet for podcast, gaming, musikk, kommunikasjon via discord, skype, teamspeak eller ut på byen for intervjuer. Pop-filter  Et pop-filter minimerer puff-lyd ved innspilling med mikrofonen. Pop-filteret har en justerbar "hals" som enkelt kan festes til mikrofonstativet. Det bidrar også til en klar og tydelig lyd når du streamer og spiller kommunikasjon. Beskyttelse av mikrofonen Det er veldig viktig å beskytte mikrofonen. Det gir en lengre levetid når støv, skitt og spytt ikke kommer inn i mikrofonen. I tillegg fungerer det litt som en ekstra puff-beskyttelse / pop-filter. Skrivebordfeste med arm Skrivebordfeste kan festes på stasjonære maskiner eller lignende med en tykkelse på minst 10 mm og maksimalt 52 mm. Festet har en total rekkevidde på 750 mm, slik at du kan glede deg over fleksibel bruk. Mikrofon 4 26 629 NOK 629 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Mikrofon