Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ypperlig mikrofon for produksjon og gaming

Blue Microphones Yeti X

  Art.nr: 1015815
 • Perfekt for streaming, gaming og podcast
 • Lett å installere
 • For både PC og Mac
 • Fire mangesidige opptaksmuligheter
 • Plug & Play

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 949,-

Delbetal fra 207,-/mnd. Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Blue Yeti X er en hypermoderne USB-mikrofon som passer like godt til gaming som streaming og produksjon av podcaster og YouTube-produksjoner. Med en helt ny firekapslet kondensatorgruppe leverer Yeti X legendarisk Blue-lyd med enda bedre fokus og klarhet enn tidligere, i fire forskjellige lydinnspillingsmodus. Med den opplyste og multifunksjonelle smartknappen kan du holde kontroll på stemmenivået i sanntid og ta nøyaktig kontroll over lyden.

Blue Yeti X

Firekapslet kondensatorgruppe gir økt fokus og klarhet

Yeti X er basert på Blue Yetis innovative og bestselgende design og har en kondensatorgruppe med fire kapsler for klarere og mer fokusert opptak av lyd.

 • Kardioide: innspilling og strømming, retningsbestemt opptak
 • Omnirettet: konferanse eller møte hvor du trenger opptak av hele området rundt
 • Dobbeltrettet: intervjuer og situasjoner hvor du trenger lyd fra begge sider av mikrofonen/bordet
 • Stereo: oppslukende lydopplevelser som ASMR (grøss)

Smartknapp og LED-måling

Ta kontroll over lyden i streamen, og behold kontrollen med hjelp av LED-funksjoner. Et kjapt blikk kan få informasjon om stemmenivået er for høyt eller lavt, og kontrollen lar deg justere deretter. LED-indikatoren gjør det tryggere å vite hva som går ut til følgerne under en stream.

Smartknappen kan veksle mellom kontrollere for forsterkning, hodetelefonnivå og miksenivå mellom datalyd og mikrofonlyd i hodetelefonene, i tillegg til å mute mikrofonen.

Blue VO!CE-stemmeeffekter*

USB-mikrofonen Yeti X kommer med avansert Blue VO!CE-programvare, en serie vokaleffekter for strømming som gjør det lettere enn noensinne å få profesjonell lydkvalitet i streamen. Med Blue VO!CE kan du justere Yeti X-lyden til dine ønsker, og du har flere forhåndsinnstillinger om du ikke ønsker å stille inn lyden selv; skarp og moderne, varm vintage, klassisk radiostemme.

Yeti X fungerer rett ut av esken med både PC og Mac, og mikrofonen kan integreres i G Hub for å ta kontroll over belysningen. Bruker du G Hub kan du tilpasse fargene på LED-lampene i Yeti X så de matcher resten av utstyret ditt. Du kan også bruke G Hub til å styre forsterkning, hodetelefonvolum, overvåkningsinnstillinger og retningskarakteristikker.

*Krever nedlasting av Logitech G Hub-programvare.

Blue Yeti X
1015815 1015815 Blue Microphones Blue Microphones Yeti X 988-000244 Blue Yeti X er en hypermoderne USB-mikrofon som passer like godt til gaming som streaming og produksjon av podcaster og YouTube-produksjoner. Med en helt ny firekapslet kondensatorgruppe leverer Yeti X legendarisk Blue-lyd med enda bedre fokus og klarhet enn tidligere, i fire forskjellige lydinnspillingsmodus. Med den opplyste og multifunksjonelle smartknappen kan du holde kontroll på stemmenivået i sanntid og ta nøyaktig kontroll over lyden.Firekapslet kondensatorgruppe gir økt fokus og klarhetYeti X er basert på Blue Yetis innovative og bestselgende design og har en kondensatorgruppe med fire kapsler for klarere og mer fokusert opptak av lyd.Kardioide: innspilling og strømming, retningsbestemt opptakOmnirettet: konferanse eller møte hvor du trenger opptak av hele området rundtDobbeltrettet: intervjuer og situasjoner hvor du trenger lyd fra begge sider av mikrofonen/bordetStereo: oppslukende lydopplevelser som ASMR (grøss)Smartknapp og LED-målingTa kontroll over lyden i streamen, og behold kontrollen med hjelp av LED-funksjoner. Et kjapt blikk kan få informasjon om stemmenivået er for høyt eller lavt, og kontrollen lar deg justere deretter. LED-indikatoren gjør det tryggere å vite hva som går ut til følgerne under en stream.Smartknappen kan veksle mellom kontrollere for forsterkning, hodetelefonnivå og miksenivå mellom datalyd og mikrofonlyd i hodetelefonene, i tillegg til å mute mikrofonen.Blue VO!CE-stemmeeffekter*USB-mikrofonen Yeti X kommer med avansert Blue VO!CE-programvare, en serie vokaleffekter for strømming som gjør det lettere enn noensinne å få profesjonell lydkvalitet i streamen. Med Blue VO!CE kan du justere Yeti X-lyden til dine ønsker, og du har flere forhåndsinnstillinger om du ikke ønsker å stille inn lyden selv; skarp og moderne, varm vintage, klassisk radiostemme.Yeti X fungerer rett ut av esken med både PC og Mac, og mikrofonen kan integreres i G Hub for å ta kontroll over belysningen. Bruker du G Hub kan du tilpasse fargene på LED-lampene i Yeti X så de matcher resten av utstyret ditt. Du kan også bruke G Hub til å styre forsterkning, hodetelefonvolum, overvåkningsinnstillinger og retningskarakteristikker.*Krever nedlasting av Logitech G Hub-programvare. Mikrofon 4,4 27 1949 NOK 1949 NewCondition PreOrder
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mikrofon