Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig USB-mikrofon for alle typer lydopptak

Blue Microphones Yeti USB Silver

  Art.nr: 230884
 • Perfekt for instrument, gaming og podcast
 • 4 opptaksinstillinger
 • Enkel å bruke
 • Hodetelefonutgang
 • For både PC og Mac

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Sølv

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Yeti USB-mikrofon spiller du enkelt inn musikk og stemmer i studiokvalitet direkte til datamaskinen din. Utstyrt med de kontrollene du trenger for å justere forskjellige nivåer tar den enkelt opp instrumenter, vokal, stemmer eller podcaster og med fire opptaksinstillinger fanger den opp alle typer lydkilder. Koble til ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen -  du trenger ingen ekstra drivere.

Total kontroll

Med tydelige kontroller er det enkelt for deg å stille inn det du trenger. Opplever du forvrenging når du spiller inn justerer du dette enkelt med nivå-kontrollen. Du vil kanskje ha en pause fra podcasten din? Mute-knappen slår av opptaket med et enkelt klikk og slår seg på igjen med ytterligere et trykk.

Hodetelefonutgang

Mikrofonen har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Det gjør det mulig for deg å høre på det du spiller inn i sanntid, helt uten forsinkelse. Du stiller enkelt inn nivået på hodetelefonene dine med kontrollen på framsiden av mikrofonen.

Enkel å bruke

Yeti er designer for at det skal være enkelt for deg. Du trenger derfor ingen ekstra drivere - bare koble til mikrofonen med den medfølgende kabelen til USB-porten på datamaskinen din og trykk på "record". Du justerer enkelt inspillingsnivået, aktivere / deaktivere lyd og mer med de tydelige kontrollene på sidene.

Teknisk spesifikasjon:

 • Samplingsfrekvens: 44,1 kHz / 16-bit
 • Kapsler: 3 stk 14 mm kondenserkapsler
 • Opptaksinnstillinger: Toveis, Stereo, kardioide og rundstrålende
 • Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
 • Max SPL: 120 dB
 • Mål (med stativ): 12 x 12,5 x 29,5 cm
 • Vekt (mikrofon / stativ): 0,5 kg / 1 kg
230884 230884 Blue Microphones Blue Microphones Yeti USB Silver 988-000238 Med Yeti USB-mikrofon spiller du enkelt inn musikk og stemmer i studiokvalitet direkte til datamaskinen din. Utstyrt med de kontrollene du trenger for å justere forskjellige nivåer tar den enkelt opp instrumenter, vokal, stemmer eller podcaster og med fire opptaksinstillinger fanger den opp alle typer lydkilder. Koble til ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen -  du trenger ingen ekstra drivere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Total kontroll Med tydelige kontroller er det enkelt for deg å stille inn det du trenger. Opplever du forvrenging når du spiller inn justerer du dette enkelt med nivå-kontrollen. Du vil kanskje ha en pause fra podcasten din? Mute-knappen slår av opptaket med et enkelt klikk og slår seg på igjen med ytterligere et trykk. Hodetelefonutgang Mikrofonen har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Det gjør det mulig for deg å høre på det du spiller inn i sanntid, helt uten forsinkelse. Du stiller enkelt inn nivået på hodetelefonene dine med kontrollen på framsiden av mikrofonen. Enkel å bruke Yeti er designer for at det skal være enkelt for deg. Du trenger derfor ingen ekstra drivere - bare koble til mikrofonen med den medfølgende kabelen til USB-porten på datamaskinen din og trykk på "record". Du justerer enkelt inspillingsnivået, aktivere / deaktivere lyd og mer med de tydelige kontrollene på sidene. Teknisk spesifikasjon: Samplingsfrekvens: 44,1 kHz / 16-bitKapsler: 3 stk 14 mm kondenserkapslerOpptaksinnstillinger: Toveis, Stereo, kardioide og rundstrålendeFrekvensområde: 20 Hz - 20 kHzMax SPL: 120 dBMål (med stativ): 12 x 12,5 x 29,5 cmVekt (mikrofon / stativ): 0,5 kg / 1 kg Mikrofon 4,6 8 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Mikrofon