Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2.1-lydsystem med kule lyseffekter

Logitech G560

  Art.nr: 1003579
  • RGB-lys som matcher skjermen med 16.8 millioner farger
  • DTS:X Ultra® virtuell surroundlyd
  • Forbløffende kraftig lyd med 240 W (RMS)
2 589,-

Delbetal fra 261,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Logitech G560 gir deg en ny opplevelse både visuelt og lydmessig. Her får du et dedikert lydsystem i 2.1 med en kraftig subwoofer samt høyttalere i tøft design med integrerte LED-lys på baksiden som reagerer ut fra hva som vises på skjermen, på samme måte som Philips Ambilight eller Philips Hue.

Fyll rommet med lyd

De to satelitthøyttalerne med sterke og lavtveiende høyttalerelement av metall kobles til med DB9-tilkobling direkte til baksiden på subwooferen, der du også kan koble inn lyd fra PC-en med 3,5 mm AUX-kabel. Den velformede subwooferen tar minimalt med plass og ved hjelp av en 10" basshøyttaler får du nok lyd til å fylle hele rommet med en total uteffekt på 240 W (RMS). Ønsker man å justere lyden etter egen preferanse kan du lett styre nivåene ved hjelp av Equalizeren i den medfølgende programvaren. 

DTS:X Ultra® legger grunnlaget som gjør virtuell surround i et tredimensjonalt lydlandskap mulig når det kommer til simulasjon av 5.1 eller 7.1-surround, som gjøres ved å justere ulike posisjoner på hver kanal i miksen. 

Tilpassede lyseffekter med anlegg for spill

Ved hjelp av automatisk aktivert belysning som leser av deler av skjermen, lyser de to høyttalerne opp omgivelsen og gir deg en opplevelse av å bli helt oppslukt om du skulle se film eller spille spill. Du kan selv velge hvilke områder av skjermen lysene skal reagere etter i LGS (Logitech Gaming Software) og da bruker den sin innebygde screen sampler for å dynamisk kunne matche fargene gjengitt av skjermen.

LGS kan matche 16,8 millioner farger med utmerket presisjon og effekten kan også dimmes ned eller slås helt av, helt etter din preferanse.

Med LIGHTSYNC RGB som også støttes av noen tastaturer, finnes det støtte for et hundretalls spilltitler som kan gjenskape effekter fra for eksempel CSGO eller Battlefield 1 om du skulle bli beskutt vil det da eksempelvis lyse opp rundt skjermen. Tilbudet av titler som er kompatible med høyttalernes lydeffekter er noe begrenset, men utvides løpende.

Bruk lyseffektene med musikk

Uansett om du er koblet til AUX eller trådløs med Bluetooth, kan du nyte den integrerte audiovisualiseringen som også gir liv til musikken. Pulserende lavvolumrespons som gir en behagelig pusteffekt eller på høyere nivåer, gir pulserer med tempoet i musikk hvor baklysene følger basen og frontsporene følger de midtre og høye registerene i lydgjengivelsen. Ved å koble datamaskinen til subwooferen din, kan du også bruke LGS til å tilpasse effekter og lysfarge selv om lydkilden er forskjellig fra datamaskinen.

Logitech Logitech G560 980-001301 Logitech G560 gir deg en ny opplevelse både visuelt og lydmessig. Her får du et dedikert lydsystem i 2.1 med en kraftig subwoofer samt høyttalere i tøft design med integrerte LED-lys på baksiden som reagerer ut fra hva som vises på skjermen, på samme måte som Philips Ambilight eller Philips Hue. Fyll rommet med lyd De to satelitthøyttalerne med sterke og lavtveiende høyttalerelement av metall kobles til med DB9-tilkobling direkte til baksiden på subwooferen, der du også kan koble inn lyd fra PC-en med 3,5 mm AUX-kabel. Den velformede subwooferen tar minimalt med plass og ved hjelp av en 10" basshøyttaler får du nok lyd til å fylle hele rommet med en total uteffekt på 240 W (RMS). Ønsker man å justere lyden etter egen preferanse kan du lett styre nivåene ved hjelp av Equalizeren i den medfølgende programvaren.  DTS:X Ultra® legger grunnlaget som gjør virtuell surround i et tredimensjonalt lydlandskap mulig når det kommer til simulasjon av 5.1 eller 7.1-surround, som gjøres ved å justere ulike posisjoner på hver kanal i miksen.  Tilpassede lyseffekter med anlegg for spill Ved hjelp av automatisk aktivert belysning som leser av deler av skjermen, lyser de to høyttalerne opp omgivelsen og gir deg en opplevelse av å bli helt oppslukt om du skulle se film eller spille spill. Du kan selv velge hvilke områder av skjermen lysene skal reagere etter i LGS (Logitech Gaming Software) og da bruker den sin innebygde screen sampler for å dynamisk kunne matche fargene gjengitt av skjermen. LGS kan matche 16,8 millioner farger med utmerket presisjon og effekten kan også dimmes ned eller slås helt av, helt etter din preferanse.Med LIGHTSYNC RGB som også støttes av noen tastaturer, finnes det støtte for et hundretalls spilltitler som kan gjenskape effekter fra for eksempel CSGO eller Battlefield 1 om du skulle bli beskutt vil det da eksempelvis lyse opp rundt skjermen. Tilbudet av titler som er kompatible med høyttalernes lydeffekter er noe begrenset, men utvides løpende. Bruk lyseffektene med musikk Uansett om du er koblet til AUX eller trådløs med Bluetooth, kan du nyte den integrerte audiovisualiseringen som også gir liv til musikken. Pulserende lavvolumrespons som gir en behagelig pusteffekt eller på høyere nivåer, gir pulserer med tempoet i musikk hvor baklysene følger basen og frontsporene følger de midtre og høye registerene i lydgjengivelsen. Ved å koble datamaskinen til subwooferen din, kan du også bruke LGS til å tilpasse effekter og lysfarge selv om lydkilden er forskjellig fra datamaskinen. Høyttalere og headset 2589 NOK 2589 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Høyttalere og headset