Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple Smart Case for iPad Air 2

Apple iPad Air 2 Smart Case Red

  Art.nr: 212126
  • Passer iPad Air 2
  • Tynn design
  • Enkel å sette på
  • Fungerer som et stativ
  • Smart på/av-funksjon

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Apple Smart Case

Appel Smart Case er en perfekt beskyttelse til iPad Air 2. Den har tynn design, er enkel å ta på og av, har en smart på/av-funksjon og kan brukes som et stativ når du trenger det. Futteralet er laget i skinn og beskytter både frem- og baksiden på nettbrettet ditt. 

Smart på/av-funksjon

Når du lukker futteralet går iPaden din automatisk inn i dvalemodus og skjermen slukkes, og når du åpner futteralet igjen våkner den på en gang, uten at du trenger å trykke på noen knapper.

Multifunksjonelt stativ

Smart Case kan enkelt brukes som et stativ. Futteralet brettes bakover og kan stilles inn i ulike stillinger slik at du både kan bruke nettbrettet som tastatur, og ha det i en mer oppreist stilling når du vill se på film eller bruke Facetime.

Apple Apple iPad Air 2 Smart Case Red MGTW2ZM/A Apple Smart CaseAppel Smart Case er en perfekt beskyttelse til iPad Air 2. Den har tynn design, er enkel å ta på og av, har en smart på/av-funksjon og kan brukes som et stativ når du trenger det. Futteralet er laget i skinn og beskytter både frem- og baksiden på nettbrettet ditt. Smart på/av-funksjonNår du lukker futteralet går iPaden din automatisk inn i dvalemodus og skjermen slukkes, og når du åpner futteralet igjen våkner den på en gang, uten at du trenger å trykke på noen knapper.Multifunksjonelt stativSmart Case kan enkelt brukes som et stativ. Futteralet brettes bakover og kan stilles inn i ulike stillinger slik at du både kan bruke nettbrettet som tastatur, og ha det i en mer oppreist stilling når du vill se på film eller bruke Facetime. Apple 449 NOK 449 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Futteral nettbrett
  4. Apple