Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Apple Smart Case for iPad Air 2

Apple iPad Air 2 Smart Case Red

  Art.nr: 212126
  • Passer iPad Air 2
  • Tynn design
  • Enkel å sette på
  • Fungerer som et stativ
  • Smart på/av-funksjon

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Variant

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Apple Smart Case

Appel Smart Case er en perfekt beskyttelse til iPad Air 2. Den har tynn design, er enkel å ta på og av, har en smart på/av-funksjon og kan brukes som et stativ når du trenger det. Futteralet er laget i skinn og beskytter både frem- og baksiden på nettbrettet ditt. 

Smart på/av-funksjon

Når du lukker futteralet går iPaden din automatisk inn i dvalemodus og skjermen slukkes, og når du åpner futteralet igjen våkner den på en gang, uten at du trenger å trykke på noen knapper.

Multifunksjonelt stativ

Smart Case kan enkelt brukes som et stativ. Futteralet brettes bakover og kan stilles inn i ulike stillinger slik at du både kan bruke nettbrettet som tastatur, og ha det i en mer oppreist stilling når du vill se på film eller bruke Facetime.

Apple Apple iPad Air 2 Smart Case Red MGTW2ZM/A Apple Smart CaseAppel Smart Case er en perfekt beskyttelse til iPad Air 2. Den har tynn design, er enkel å ta på og av, har en smart på/av-funksjon og kan brukes som et stativ når du trenger det. Futteralet er laget i skinn og beskytter både frem- og baksiden på nettbrettet ditt. Smart på/av-funksjonNår du lukker futteralet går iPaden din automatisk inn i dvalemodus og skjermen slukkes, og når du åpner futteralet igjen våkner den på en gang, uten at du trenger å trykke på noen knapper.Multifunksjonelt stativSmart Case kan enkelt brukes som et stativ. Futteralet brettes bakover og kan stilles inn i ulike stillinger slik at du både kan bruke nettbrettet som tastatur, og ha det i en mer oppreist stilling når du vill se på film eller bruke Facetime. Apple 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Futteral nettbrett
  4. Apple