Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt 2,5" ekstern harddisk med 5 TB lagring

Seagate Backup Plus Portable 5TB - Svart

  Art.nr: 241768
 • 5 TB lagring
 • USB 3.0 / 2.0
 • Kostnadsfri mobilapp
 • Automatisk backup
 • 2,5" harddiskstørrelse

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Seagate Backup Plus Portable er en ekstern harddisk med generøs lagringskapasitet på 5 TB, som er enkel å ta med seg da den ikke krever noen strømkabel. Den tilbyr også backup av din mobiltelefon. Med USB 3.0 får du raske overføringshastigheter og takket være medfølgende programvare kan Seagate Backup Plus Portable brukes med både Windows og Mac.

Seagate Dashboard

Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr.

Plug n' play

Ingen installasjon er nødvendig. Med USB 3.0-kabelen som medfølger i pakken er det bare å plugge disken inn i datamaskinens USB-port for å komme i gang og flytte filer til harddisken.

Sikkerhetskopier mobiltelefonen og nettbrettet

Mobiltelefoner og nettbrett inneholder som regel en rekke bilder og media. Via AppStore og Google Play kan du laste ned appen Seagate mobile Backup. Denne appen gjør at du kan ta backup av dine bilder og videoer på en enkel måte.

Anbefalt tilbehør

(11 stk)
 • USB 3.0
 • 4 USB porter
 • Drives via USB

249,-

241768 Seagate Seagate Backup Plus Portable 5TB - Svart STDR5000200 Seagate Backup Plus Portable er en ekstern harddisk med generøs lagringskapasitet på 5 TB, som er enkel å ta med seg da den ikke krever noen strømkabel. Den tilbyr også backup av din mobiltelefon. Med USB 3.0 får du raske overføringshastigheter og takket være medfølgende programvare kan Seagate Backup Plus Portable brukes med både Windows og Mac. Seagate Dashboard Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr. Plug n' play Ingen installasjon er nødvendig. Med USB 3.0-kabelen som medfølger i pakken er det bare å plugge disken inn i datamaskinens USB-port for å komme i gang og flytte filer til harddisken. Sikkerhetskopier mobiltelefonen og nettbrettet Mobiltelefoner og nettbrett inneholder som regel en rekke bilder og media. Via AppStore og Google Play kan du laste ned appen Seagate mobile Backup. Denne appen gjør at du kan ta backup av dine bilder og videoer på en enkel måte. Portabel Extern Harddisk 1307 NOK 1307 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Ekstern lagring
 4. Portabel Extern Harddisk