Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Backup Plus Portable 5TB

Seagate Expansion Portable Drive 5TB

  Art.nr: 1008806
  • 5 TB lagring
  • USB 3.0 / 2.0
  • Kostnadsfri mobilapp
  • Automatisk backup
  • 2,5" formfaktor
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Seagate® Backup Plus Portable har en stor lagringskapasitet på 5 TB. Dette lar deg enkelt kopiere filer fra eksterne enheter, også fra mobiltelefoner og nettbrett. 

Plug n' play

Ingen installasjon er nødvendig. Med USB 3.0-kabelen som medfølger i pakken er det bare å plugge disken inn i datamaskinens USB-port for å komme i gang og flytte filer til harddisken.

Seagate Dashboard

Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr.

Sikkerhetskopier mobiltelefonen og nettbrettet

Mobiltelefoner og nettbrett inneholder som regel en rekke bilder og media. Via AppStore og Google Play kan du laste ned appen Seagate mobile Backup. Denne appen gjør at du kan ta backup av dine bilder og videoer på en enkel måte.

1008806 Seagate Seagate Expansion Portable Drive 5TB STEA5000402 Seagate® Backup Plus Portable har en stor lagringskapasitet på 5 TB. Dette lar deg enkelt kopiere filer fra eksterne enheter, også fra mobiltelefoner og nettbrett.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Plug n' play Ingen installasjon er nødvendig. Med USB 3.0-kabelen som medfølger i pakken er det bare å plugge disken inn i datamaskinens USB-port for å komme i gang og flytte filer til harddisken. Seagate Dashboard Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sikkerhetskopier mobiltelefonen og nettbrettet Mobiltelefoner og nettbrett inneholder som regel en rekke bilder og media. Via AppStore og Google Play kan du laste ned appen Seagate mobile Backup. Denne appen gjør at du kan ta backup av dine bilder og videoer på en enkel måte. Portabel Extern Harddisk 4,7 112 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Portabel Extern Harddisk