NAS med Quad Core-prosessor og 4K-støtte

Synology DiskStation DS218play

  Art.nr: 249065
 • 4K Ultra HD video-omkoding
 • 1,4 GHz Quad Core-prosessor
 • 1 GB RAM
 • USB 3.0
 • DLNA-sertifisert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 899,-

Delbetal fra 287,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Synology DiskStation DS218play er en 2-plasser NAS med 4K Ultra HD-videoomkodning og kraftig prosessor-muligheter. Som lar deg nyte video i høy oppløsning, uten å påvirke noen andre aspekter av en NAS.

4K Ultra HD-videoomkodning

Med en omkodning-motor i maskinvaren i bunn så lar DS218play deg omkode høyoppløst digital-TV og filmer i 1080p H.264 og 4K H.26. Samt strømme dem i ønsket format til din digitale mediaspiller, mobiltelefon og data. Noe som forenkler filmvisning uten at en spiller fra tredje part kreves.

Synology DiskStation DS218play

Quad Core-processor

DS218play bruker en 1,4 GHz firekjernes prosessor og 1GB RAM, noe som gir en snitthastighet på 112 MB/s for både lesing og skriving. Den innebygde prosessoren  forbedrer den totale kapasiteten og er spesielt fordelaktig for å øke skarpheten av miniatyrbilder. Når du for eksempel laster opp store mengder bilder og filmer.

DLNA-sertifisert

DS218play kan brukes som en DLNA-certifierad DMS (Digital Media Server), som låter sig strömma multimedia som musik, foton och filmer till DLNA-kompatibla enheter var som helst i världen.

Multimediabiblioteket

Med DS218play får du en sentral plattform for å organisere, sikkerhetskopiere og dele bilder, musikk og filmsamlinger. Med det elegante og praktiske grensesnittet i Synology Photo Station, Audio Station og Video Station kan du uten anstrengelse bygga en hub. 

Ettersom alt lagres på DS218play får du mer muligheter for tilpassing med innholdhåndtering, og du behøver ikke uroe deg for ekstra månedutgifter for lagringskapasitet. Enda bedre er det at dine digitale samlinger kan deles med andra via en enkel link.

USB 3.0

DS218play levereres med to USB 3.0-porter som lar deg koble eksterne lagringsenheter med rask og effektiv fileoverføringhastighet. Slik tilbringer du mindre tid på å overføre innhold eller private filer til eller fra din NAS.

Se også

(9 stk)
 • Plass til 2 harddisker
 • DiskStation Manager
 • Enkelt å strømme til TV

3 890,-

Se også

(9 stk)
 • Plass til 2 harddisker
 • DiskStation Manager
 • Enkelt å strømme til TV

3 890,-

249065 Synology Synology DiskStation DS218play DS218play Synology DiskStation DS218play er en 2-plasser NAS med 4K Ultra HD-videoomkodning og kraftig prosessor-muligheter. Som lar deg nyte video i høy oppløsning, uten å påvirke noen andre aspekter av en NAS. 4K Ultra HD-videoomkodning Med en omkodning-motor i maskinvaren i bunn så lar DS218play deg omkode høyoppløst digital-TV og filmer i 1080p H.264 og 4K H.26. Samt strømme dem i ønsket format til din digitale mediaspiller, mobiltelefon og data. Noe som forenkler filmvisning uten at en spiller fra tredje part kreves. Quad Core-processor DS218play bruker en 1,4 GHz firekjernes prosessor og 1GB RAM, noe som gir en snitthastighet på 112 MB/s for både lesing og skriving. Den innebygde prosessoren  forbedrer den totale kapasiteten og er spesielt fordelaktig for å øke skarpheten av miniatyrbilder. Når du for eksempel laster opp store mengder bilder og filmer. DLNA-sertifisert DS218play kan brukes som en DLNA-certifierad DMS (Digital Media Server), som låter sig strömma multimedia som musik, foton och filmer till DLNA-kompatibla enheter var som helst i världen. Multimediabiblioteket Med DS218play får du en sentral plattform for å organisere, sikkerhetskopiere og dele bilder, musikk og filmsamlinger. Med det elegante og praktiske grensesnittet i Synology Photo Station, Audio Station og Video Station kan du uten anstrengelse bygga en hub. Ettersom alt lagres på DS218play får du mer muligheter for tilpassing med innholdhåndtering, og du behøver ikke uroe deg for ekstra månedutgifter for lagringskapasitet. Enda bedre er det at dine digitale samlinger kan deles med andra via en enkel link. USB 3.0 DS218play levereres med to USB 3.0-porter som lar deg koble eksterne lagringsenheter med rask og effektiv fileoverføringhastighet. Slik tilbringer du mindre tid på å overføre innhold eller private filer til eller fra din NAS. Nettverksharddisk (NAS) 4,3 3 2899 NOK 2899 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Ekstern lagring
 4. Nettverksharddisk (NAS)