Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

NAS med PCIe-port og plass til fire harddisker

QNAP TS-453D-4G

  Art.nr: 1013328
  • 4 GB RAM
  • Intel Celeron J4125 2,0 GHz
  • HDMI 2.0 4K 60Hz-utgang
  • 2 st 2,5GbE-tilkobling
  • PCIe Gen 2 x4-port

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

6 090,-

Delbetal fra 552,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QNAP TS453D-4G er en NAS som med fire harddiskstasjoner gir deg sikker lagring av data så vel som en komplett multimedias underholdningsstasjon eller god plass til det enorme spillbiblioteket, alt i en enkelt enhet. PCIe-spor kan du enkelt utvide NAS med mer funksjonalitet, og ved å installere et QNAP QM2-kort (kjøpes separat), kan du plugge inn en m.2-disk eller et nettverkskort med RJ45 opp til 10 GB hastighet.

For de som liker fotografering, har TS-453D QNAPs smarte AI-programvare for fotostyring; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte sortere deg selv.

Ytelse som holder

Med en kraftig Intel Celeron J4125 2,0 GHz prosessor, 4 GB SO-DIMM DDR4 og innebygd Intel HD Graphics 600, kan du raskt administrere filer og avspilling av 4K-materiale. QNAP TS453D har plass til fire harddisker i formfaktoren, 3,5 "SATA, 2,5" SATA eller 2,5 "SATA SSD. Med til sammen fem USB-porter (3 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen1) har kan du koble til flere lagringsenheter eller noe annet du vil dele med NAS-en din.

Denne modellen kalt TS453D-4G har doble nettverksporter med 2,5 GbE-tilkoblinger som kan overbrytes for å oppnå en 5 GbE-tilkobling for ekstremt rask nettverksytelse.

Plass for PCIe

Med det innebygde PCIe-sporet kan du utvide nettverket ditt med 10GbE / 5GbE / 2.5GbE, et QM2-kort, et USB 3.2 Gen 2-kort (10Gbit / s) eller et trådløst nettverkskort.

Klar for 4K

Med online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende.

Smart backup i realtid

Takket være at QNAP TS453D tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som er blitt slettet ved en feiltakelse. Ganske smart!

Bredt utvalg av apper

QNAP tilbyr et bredt spekter av multimediaapper å velge mellom. Det er altid noe som passer for alle. Disse appene håndteres enkelt i multimediekonsollen, og det blir ikke enklere enn dette.

Sikkerhetskopiering via HBS

HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring, mens QuDedup dedupliserer data for å redusere bruken og lagringsplassen på båndbredden. 

Virtuell lagring

Takket være VJBOD (virtuell JBOD) kan du enkelt øke lagringskapasiteten ved å koble til to USB-serier i TR-serien.

1013328 1013328 QNAP QNAP TS-453D-4G TS-453D-4G QNAP TS453D-4G er en NAS som med fire harddiskstasjoner gir deg sikker lagring av data så vel som en komplett multimedias underholdningsstasjon eller god plass til det enorme spillbiblioteket, alt i en enkelt enhet. PCIe-spor kan du enkelt utvide NAS med mer funksjonalitet, og ved å installere et QNAP QM2-kort (kjøpes separat), kan du plugge inn en m.2-disk eller et nettverkskort med RJ45 opp til 10 GB hastighet.For de som liker fotografering, har TS-453D QNAPs smarte AI-programvare for fotostyring; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte sortere deg selv. Ytelse som holderMed en kraftig Intel Celeron J4125 2,0 GHz prosessor, 4 GB SO-DIMM DDR4 og innebygd Intel HD Graphics 600, kan du raskt administrere filer og avspilling av 4K-materiale. QNAP TS453D har plass til fire harddisker i formfaktoren, 3,5 "SATA, 2,5" SATA eller 2,5 "SATA SSD. Med til sammen fem USB-porter (3 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen1) har kan du koble til flere lagringsenheter eller noe annet du vil dele med NAS-en din.Denne modellen kalt TS453D-4G har doble nettverksporter med 2,5 GbE-tilkoblinger som kan overbrytes for å oppnå en 5 GbE-tilkobling for ekstremt rask nettverksytelse.Plass for PCIeMed det innebygde PCIe-sporet kan du utvide nettverket ditt med 10GbE / 5GbE / 2.5GbE, et QM2-kort, et USB 3.2 Gen 2-kort (10Gbit / s) eller et trådløst nettverkskort.Klar for 4KMed online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende.Smart backup i realtidTakket være at QNAP TS453D tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som er blitt slettet ved en feiltakelse. Ganske smart!Bredt utvalg av apperQNAP tilbyr et bredt spekter av multimediaapper å velge mellom. Det er altid noe som passer for alle. Disse appene håndteres enkelt i multimediekonsollen, og det blir ikke enklere enn dette.Sikkerhetskopiering via HBSHBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring, mens QuDedup dedupliserer data for å redusere bruken og lagringsplassen på båndbredden. Virtuell lagringTakket være VJBOD (virtuell JBOD) kan du enkelt øke lagringskapasiteten ved å koble til to USB-serier i TR-serien. Nettverksharddisk (NAS) 6090 NOK 6090 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Nettverksharddisk (NAS)