Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

NAS med plass til to harddisker og PCIe - TS-431K

QNAP TS-431K

  Art.nr: 1013325
  • Smart backup i sanntid
  • Privat skylagring
  • Sikkerhetskopiering via HBS
  • Plass til 4 NAS stasjoner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 590,-

Delbetal fra 344,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QNAP TS-431K har en firkjerneprosessor, 1,7 GHz og fire stasjoner for sikker lagring av viktige filer og data. Det er enkelt å dele filer med familie og venner uansett hvor du er. Den kompakte, hvite og minimalistiske designet gjør det enkelt å integrere TS-431K i hjemmet ditt og den tar veldig liten plass.

Stasjonsrommene på TS-431K er låsbare som sikrer at harddisker ikke kan fjernes ved et uhell, eller at de ganske enkelt faller ut slik at filer og data går tapt. TS-431K gir omfattende lokal, ekstern og sky sikkerhetskopi og sikre bilder for å lage en pålitelig sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan. Hvis den skulle krasje eller du ved et uhell sletter filen, er det raskt å gjenopprette den.

QNAP TS-431K

Smart backup i sanntid

Takket være at QNAP TS-431K tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig kjekt! 

Lagring av filer

TS-431K er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine på ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte. Husk å last ned appen som følger med denne enheten. Denne kan lastes ned via Google Play Store og App Store.

Sikkerhetskopiering via HBS

HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for at de blir slettet ved uhell. 

Privat skylagring

Med TS-431K får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse av brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer.

PLEX

Rå mediaserver for PLEX

Installer PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding)

1013325 1013325 QNAP QNAP TS-431K TS-431K QNAP TS-431K har en firkjerneprosessor, 1,7 GHz og fire stasjoner for sikker lagring av viktige filer og data. Det er enkelt å dele filer med familie og venner uansett hvor du er. Den kompakte, hvite og minimalistiske designet gjør det enkelt å integrere TS-431K i hjemmet ditt og den tar veldig liten plass. Stasjonsrommene på TS-431K er låsbare som sikrer at harddisker ikke kan fjernes ved et uhell, eller at de ganske enkelt faller ut slik at filer og data går tapt. TS-431K gir omfattende lokal, ekstern og sky sikkerhetskopi og sikre bilder for å lage en pålitelig sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan. Hvis den skulle krasje eller du ved et uhell sletter filen, er det raskt å gjenopprette den.Smart backup i sanntidTakket være at QNAP TS-431K tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig kjekt! Lagring av filerTS-431K er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine på ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte. Husk å last ned appen som følger med denne enheten. Denne kan lastes ned via Google Play Store og App Store.Sikkerhetskopiering via HBS HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for at de blir slettet ved uhell. Privat skylagringMed TS-431K får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse av brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer. Rå mediaserver for PLEXInstaller PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding) Nettverksharddisk (NAS) 5 1 3590 NOK 3590 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Nettverksharddisk (NAS)