Nyhet

Avansert NAS med plass til to harddisker

QNAP TS-253D-4G

  Art.nr: 1013327
  • 4 GB RAM
  • Intel Celeron J4125 2,0 GHz
  • HDMI 2.0 4K 60Hz-utgang
  • 2 st 2,5GbE-tilkobling
  • PCIe Gen 2 x4-port

Internett

Forventet på lager: 21.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

6 299,-

Delbetal fra 570,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QNAP TS253D-4G er en NAS som gir deg sikker datalagring og en komplett multimedias underholdningsstasjon, god plass til spillbiblioteket ditt, alt i en enkelt enhet. PCIe-spor kan du enkelt utvide NAS med mer funksjonalitet, og ved å installere et QNAP QM2-kort (kjøpes separat), kan du plugge inn en m.2-disk eller et nettverkskort med RJ45 opp til 10 GB hastighet.

For de som liker fotografering, har TS-253D QNAPs smarte AI-fotostyringsprogramvare; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte lete i all evighet. 

Datormagazin rekommenderar

ITprox.no anbefaler

Nettsiden ITprox.no har testet QNAP TS-253D og nedenfor finner du et sistat samt hele linken til selve testen:

"Montering er enkel og oppstarten og installering går også greit, selv om man ikke skulle ha gjort dette før. En viss læringskurve er det, men man kommer fort inn i det.

https://itprox.no/artikkel/31756/test-qnap-ts-253d-nas/

Ytelse som gjør jobben for deg

Med en kraftig Intel Celeron J4125 2,0 GHz prosessor, 4 GB SO-DIMM DDR4 og innebygd Intel HD Graphics 600, kan du raskt administrere filer og avspilling av 4K-materiale. QNAP TS253D har plass til to harddisker i formfaktoren 3,5 "SATA, 2,5" SATA eller 2,5 "SATA SSD. Med til sammen fem USB-porter (3 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen1) kan du enkelt koble til flere lagringsenheter eller noe annet du vil dele med NAS-en din.

Denne modellen kalt TS253D-4G har doble nettverksporter med 2,5 GbE-tilkoblinger som kan overbrytes for å få en 5 GbE-tilkobling for ekstremt rask nettverksytelse.

Plass til PCIe

Med det innebygde PCIe-sporet kan du utvide nettverket ditt med 10GbE / 5GbE / 2.5GbE, et QM2-kort, et USB 3.2 Gen 2-kort (10Gbit / s) eller et trådløst nettverkskort.

Klar for 4K

Med online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende.

Smart backup i sanntid

Takket være at QNAP TS253D tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart! 

Bredt spekter av apper

QNAP tilbyr et bredt spekter av multimediaapper man kan velge mellom. Det er altid noe som passer for alle. Disse appene håndteres enkelt i multimediekonsollen, og det vil ikke være enklere enn det.

Säkerhetskopiering via HBS

HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring, mens QuDedup dedupliserer data for å redusere bruken og lagringsplassen på båndbredden.

Virtuell lagring

Takket være VJBOD (virtuell JBOD) kan du enkelt øke lagringskapasiteten ved å koble til to USB-serier i TR-serien.

1013327 QNAP QNAP TS-253D-4G TS-253D-4G QNAP TS253D-4G er en NAS som gir deg sikker datalagring og en komplett multimedias underholdningsstasjon, god plass til spillbiblioteket ditt, alt i en enkelt enhet. PCIe-spor kan du enkelt utvide NAS med mer funksjonalitet, og ved å installere et QNAP QM2-kort (kjøpes separat), kan du plugge inn en m.2-disk eller et nettverkskort med RJ45 opp til 10 GB hastighet.For de som liker fotografering, har TS-253D QNAPs smarte AI-fotostyringsprogramvare; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte lete i all evighet.  ITprox.no anbefalerNettsiden ITprox.no har testet QNAP TS-253D og nedenfor finner du et sistat samt hele linken til selve testen:"Montering er enkel og oppstarten og installering går også greit, selv om man ikke skulle ha gjort dette før. En viss læringskurve er det, men man kommer fort inn i det.https://itprox.no/artikkel/31756/test-qnap-ts-253d-nas/Ytelse som gjør jobben for degMed en kraftig Intel Celeron J4125 2,0 GHz prosessor, 4 GB SO-DIMM DDR4 og innebygd Intel HD Graphics 600, kan du raskt administrere filer og avspilling av 4K-materiale. QNAP TS253D har plass til to harddisker i formfaktoren 3,5 "SATA, 2,5" SATA eller 2,5 "SATA SSD. Med til sammen fem USB-porter (3 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen1) kan du enkelt koble til flere lagringsenheter eller noe annet du vil dele med NAS-en din.Denne modellen kalt TS253D-4G har doble nettverksporter med 2,5 GbE-tilkoblinger som kan overbrytes for å få en 5 GbE-tilkobling for ekstremt rask nettverksytelse.Plass til PCIeMed det innebygde PCIe-sporet kan du utvide nettverket ditt med 10GbE / 5GbE / 2.5GbE, et QM2-kort, et USB 3.2 Gen 2-kort (10Gbit / s) eller et trådløst nettverkskort.Klar for 4KMed online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende.Smart backup i sanntidTakket være at QNAP TS253D tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart! Bredt spekter av apperQNAP tilbyr et bredt spekter av multimediaapper man kan velge mellom. Det er altid noe som passer for alle. Disse appene håndteres enkelt i multimediekonsollen, og det vil ikke være enklere enn det.Säkerhetskopiering via HBSHBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring, mens QuDedup dedupliserer data for å redusere bruken og lagringsplassen på båndbredden.Virtuell lagringTakket være VJBOD (virtuell JBOD) kan du enkelt øke lagringskapasiteten ved å koble til to USB-serier i TR-serien. Nettverksharddisk (NAS) 6299 NOK 6299 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Nettverksharddisk (NAS)