Nyhet

NAS med plass til to harddisker

QNAP TS-231K

  Art.nr: 1013324
  • 1 GB RAM
  • Alpine AL-214 1.7 GHz prosessor
  • 1 GbE nettverkstilkobling
  • Plass til 2 hardisker
  • Smart backup

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QNAP TS-231K har en firkjerne prosessor, 1,7 GHz og fire stasjonsrom for sikker lagring av viktige filer og data. Det er enkelt å dele filer med familie og venner uansett hvor du er. Den kompakte, hvite og minimalistiske designet gjør det enkelt å integrere TS-231K i hjemmet og tar veldig liten plass.

Stasjonsrommene på TS-231K er låsbare som sikrer at harddisker ikke kan fjernes ved et uhell, eller at de ganske enkelt faller ut slik at filene blir ødlagte. TS-231K gir omfattende lokal, ekstern og sky sikkerhetskopi og sikre stillbilder for å lage en pålitelig sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan. Hvis den skulle krasje eller du ved et uhell sletter filen, er det raskt å gjenopprette den.

QNAP TS-231K

Smart backup i sanntid

Takket være at QNAP TS-231K tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart!

Lagring av filer

TS-231K er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte. Last ned også en smart multimedia-app!

Sikkerhetskopiering via HBS

HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for å bli miste dem.

Privat skylagring

Med TS-231K får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse for brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer.

PLEX

Fin mediaserverløsning med PLEX

Installer PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding)

1013324 QNAP QNAP TS-231K TS-231K QNAP TS-231K har en firkjerne prosessor, 1,7 GHz og fire stasjonsrom for sikker lagring av viktige filer og data. Det er enkelt å dele filer med familie og venner uansett hvor du er. Den kompakte, hvite og minimalistiske designet gjør det enkelt å integrere TS-231K i hjemmet og tar veldig liten plass. Stasjonsrommene på TS-231K er låsbare som sikrer at harddisker ikke kan fjernes ved et uhell, eller at de ganske enkelt faller ut slik at filene blir ødlagte. TS-231K gir omfattende lokal, ekstern og sky sikkerhetskopi og sikre stillbilder for å lage en pålitelig sikkerhetskopi og gjenopprettingsplan. Hvis den skulle krasje eller du ved et uhell sletter filen, er det raskt å gjenopprette den.Smart backup i sanntidTakket være at QNAP TS-231K tok stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart!Lagring av filerTS-231K er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte. Last ned også en smart multimedia-app!Sikkerhetskopiering via HBS HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for å bli miste dem.Privat skylagringMed TS-231K får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse for brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer. Fin mediaserverløsning med PLEXInstaller PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding) Nettverksharddisk (NAS) 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Nettverksharddisk (NAS)