Nyhet

NAS med 4K-streaming og plass til to harddisker

QNAP TS-230

  Art.nr: 1013323
  • 2 GB RAM
  • Realtek RTD1296 1,4GHz prosessor
  • HDMI 2.0 4K-utgang
  • 1GbE-tilkobling
  • Hot Swap-støtte

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
2 299,-

Delbetal fra 237,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QNAP TS-230 er en flott innfartsmodell for NAS-verdenen. Det er en kompakt modell med en lyseblå design som gir et mer lekent og morsomt utseende. Med denne enheten kan du enkelt sikkerhetskopiere og lagre alle filene dine i hjemmenettverket og få tilgang til dem enkelt via datamaskiner, TV-er og mobiltelefoner / nettbrett.

Med en firekjernet 1,4 GHz prosessor fra Realtek, 2 GB RAM og plass til to 3,5 ", 2,5" eller 2,5 "SSD-er, sikrer QNAP TS-230 at du kommer godt i gang i NAS-verdenen.

QNAP TS-230

Fotohåndtrering med AI-teknologi

For de som liker fotografering, har TS-230 QNAPs smarte AI-programvare for fotostyring; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte lete etter det ene bilde i all evighet. 

Smart backup i sanntid

Takket være at QNAP TS-230 tar stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart! 

Lagring av filer

TS-230 er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte.

Klar for 4K

Med online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende.

Sikkerhetskopiering via HBS

HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for å bli kvitt dem.

Privat skylagring

Med TS-230 får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse av brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer.

PLEX

Rå mediaserver med PLEX

Installer PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding)

1013323 QNAP QNAP TS-230 TS-230 QNAP TS-230 er en flott innfartsmodell for NAS-verdenen. Det er en kompakt modell med en lyseblå design som gir et mer lekent og morsomt utseende. Med denne enheten kan du enkelt sikkerhetskopiere og lagre alle filene dine i hjemmenettverket og få tilgang til dem enkelt via datamaskiner, TV-er og mobiltelefoner / nettbrett. Med en firekjernet 1,4 GHz prosessor fra Realtek, 2 GB RAM og plass til to 3,5 ", 2,5" eller 2,5 "SSD-er, sikrer QNAP TS-230 at du kommer godt i gang i NAS-verdenen.Fotohåndtrering med AI-teknologiFor de som liker fotografering, har TS-230 QNAPs smarte AI-programvare for fotostyring; QuMagie. Dette integrerer bildegjenkjenning via AI og bruker den til å opprette grupper som "Ting", "Steder" og "Mennesker", slik at du enkelt kan finne det du leter etter uten å måtte lete etter det ene bilde i all evighet. Smart backup i sanntidTakket være at QNAP TS-230 tar stillbilder og registrerer både systemstatus og alle dataene dine, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell. Veldig smart! Lagring av filerTS-230 er designet slik at du kan lagre alle bildene og videoene dine ett sted, sentralt. Bla gjennom alle filene enkelt, organiser og del dem på en god måte.Klar for 4K Med online transkoding i sanntid får du som bruker videoavspilling i 4K via HDMI-utgangen eller via et strømningsapplikasjon som PLEX eller lignende. Sikkerhetskopiering via HBS HBS synkroniserer og sikkerhetskopierer alle dataene dine til andre eksterne servere eller skylagring. Dette betyr at du har beskyttet filene dine maksimalt og minimert risikoen for å bli kvitt dem.Privat skylagringMed TS-230 får du en personlig og privat sky som har både 2-trinns bekreftelse, kryptering, beskyttelse av brukerkontoen din, blokkering av uautoriserte IP-adresser og mye mer. Rå mediaserver med PLEXInstaller PLEX Media Server fra APP Center, og i løpet av få minutter har du konfigurert den til å fungere som mediaserver. Med PLEX streamer du mediefiler som du har lagret på NAS-en din til både mobiler og andre enheter som har muligheten til å streame medier, for eksempel DLNA, ROKU, Amazon Fire TV og Google Chromecast. (Merk: PlexPass kreves for Plex Media Server maskinvarekoding) Nettverksharddisk (NAS) 2299 NOK 2299 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Nettverksharddisk (NAS)