Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lagre filer og data enkelt og sikkert

Buffalo LinkStation 220 NAS 6TB

  Art.nr: 211085
 • 6 TB lagring
 • 2 stk. harddiskplasser
 • DLNA, UPnP, iTunes-server
 • Praktisk backup
 • Lett å installere
2 190,-

Delbetal fra 228,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LinkStation 220 NAS 6 TB

En sikker NAS-harddisk med 6 TB lagringskapasitet. Enheten er lett å installere med en enkel mobilapp for iOS, Android og Windows Phone. Ta enkelt backup av PC-en eller Mac-en din og sikre deg selv for tap av viktige filer i dag!

Sikker lagring i en nettsky

Sikker skylagring uten begrensninger på størrelse eller mengde. Du kan lagre fra mobilen, nettbrettet eller datamaskinen via en nettleser eller med Buffalos mobilapp hvor enn du er i verden!

Enkel installasjon

Med noen enkle steg kommer du enkelt i gang med din nye NAS-harddisk, til og med via mobilen. Koble inn harddisken i routeren med kabelen som følger med, last ned en app til mobilen eller nettbrettet og følg et par enkle steg. Deretter er du klar til å lagre filer uansett hvor du måtte være.

Praktisk streaming for hele hjemmet

LinkStation 220 NAS kan streame innhold til ulike enheter. Med en kapasitet for å streame opptil fire ulike filmer i HD-oppløsning samtidig er dette en harddisk med massevis av kraft. Med en bred støtte for tjenester som DLNA, iTunes, BitTorrent og FTP er du sikker på å alltid ha backup samt muligheten til å vise frem bilder, film og musikk.

Kraftig backup

Det følger med lisenser for opptil fem PC-er som kan generere backup. Supert for hele familien om ulykken skjer og en datamaskin blir ødelagt. NAS-en har også innebygd støtte for flertalls Mac-maskiner samt støtte for Apple Time Machine. Om du vil kan du også koble til en annen harddisk via USB for å bl.a. overføre sikkerhetskopier.

Se også

(1 stk)
 • 8 TB lagring
 • 2 stk. harddiskplasser
 • DLNA, UPnP, iTunes-server

2 490,-

Se også

(1 stk)
 • 8 TB lagring
 • 2 stk. harddiskplasser
 • DLNA, UPnP, iTunes-server

2 490,-

211085 Buffalo Buffalo LinkStation 220 NAS 6TB LS220D0602-EU LinkStation 220 NAS 6 TBEn sikker NAS-harddisk med 6 TB lagringskapasitet. Enheten er lett å installere med en enkel mobilapp for iOS, Android og Windows Phone. Ta enkelt backup av PC-en eller Mac-en din og sikre deg selv for tap av viktige filer i dag!Sikker lagring i en nettskySikker skylagring uten begrensninger på størrelse eller mengde. Du kan lagre fra mobilen, nettbrettet eller datamaskinen via en nettleser eller med Buffalos mobilapp hvor enn du er i verden!Enkel installasjonMed noen enkle steg kommer du enkelt i gang med din nye NAS-harddisk, til og med via mobilen. Koble inn harddisken i routeren med kabelen som følger med, last ned en app til mobilen eller nettbrettet og følg et par enkle steg. Deretter er du klar til å lagre filer uansett hvor du måtte være.Praktisk streaming for hele hjemmetLinkStation 220 NAS kan streame innhold til ulike enheter. Med en kapasitet for å streame opptil fire ulike filmer i HD-oppløsning samtidig er dette en harddisk med massevis av kraft. Med en bred støtte for tjenester som DLNA, iTunes, BitTorrent og FTP er du sikker på å alltid ha backup samt muligheten til å vise frem bilder, film og musikk.Kraftig backupDet følger med lisenser for opptil fem PC-er som kan generere backup. Supert for hele familien om ulykken skjer og en datamaskin blir ødelagt. NAS-en har også innebygd støtte for flertalls Mac-maskiner samt støtte for Apple Time Machine. Om du vil kan du også koble til en annen harddisk via USB for å bl.a. overføre sikkerhetskopier. NAS 2 1 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Ekstern lagring
 4. NAS