Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Lynraskt microSDXC-minnekort på 128 GB

Kingston Canvas React Plus microSDXC 128GB

  Art.nr: 1012802
 • 128 GB microSDXC™ UHS-II
 • Opptil 285 MB/s skrivehastighet
 • Opptil 165 MB/s lesehastighet
 • Perfekt for 4K/8K-video
 • USB- og SD-adapter inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant 128GB
128GB
256GB

1 339,-

Delbetal fra 157,- Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kingstons Canvas React Plus microSD-kort gir pålitelig og stabil prestasjon for deg som stiller høyere krav til ytelse fra minnekort, for eksempel profesjonelle og kreative fotografer. Overføringshastigheten er lynrask på 4K/8K-video og høyoppløste bilder, noe som gjør at man ikke trenger å bekymre seg over dårlig kvalitet og treg skriving til lagringsmediet.

Siste UHS-II-standard

Canvas React Plus microSD-kort er designet med de nyeste UHS-II-standardene og U3- og V90-hastighetsklasser som gjør de kompatible med bransjestandarden for profesjonelle HD-droner og actionkameraer.

A1-klasse

Kortet passer i flere enheter, f. eks. actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller samt kompakt- og systemkameraer. Takket være sin A1-klassifisering er minnekortet spesielt optimalisert for smarttelefoner som kjører på Android, noe som gir raskere app-oppstart og bedre mobilopplevelser enn minnekort som ikke er i klasse A1.

Se også

(0 stk)
 • 256 GB microSDXC™ UHS-II
 • Opptil 285 MB/s skrivehastighet
 • Opptil 165 MB/s lesehastighet

2 359,-

Se også

(0 stk)
 • 256 GB microSDXC™ UHS-II
 • Opptil 285 MB/s skrivehastighet
 • Opptil 165 MB/s lesehastighet

2 359,-

1012802 Kingston Kingston Canvas React Plus microSDXC 128GB MLPMR2/128GB Kingstons Canvas React Plus microSD-kort gir pålitelig og stabil prestasjon for deg som stiller høyere krav til ytelse fra minnekort, for eksempel profesjonelle og kreative fotografer. Overføringshastigheten er lynrask på 4K/8K-video og høyoppløste bilder, noe som gjør at man ikke trenger å bekymre seg over dårlig kvalitet og treg skriving til lagringsmediet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Siste UHS-II-standard Canvas React Plus microSD-kort er designet med de nyeste UHS-II-standardene og U3- og V90-hastighetsklasser som gjør de kompatible med bransjestandarden for profesjonelle HD-droner og actionkameraer. A1-klasse Kortet passer i flere enheter, f. eks. actionkameraer, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller samt kompakt- og systemkameraer. Takket være sin A1-klassifisering er minnekortet spesielt optimalisert for smarttelefoner som kjører på Android, noe som gir raskere app-oppstart og bedre mobilopplevelser enn minnekort som ikke er i klasse A1. Minnekort 1339 NOK 1339 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Ekstern lagring
 4. Minnekort