Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

8 TB backupharddisk med innebygget USB-hub

Seagate Backup Plus Desktop Hub 8TB

  Art.nr: 236466
 • 8 TB harddisk
 • For både PC og Mac
 • Innebygget USB-hub
 • 200 GB skybasert lagring
 • Seagate Dashboard
1 869,-

Delbetal fra 201,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Seagate® Backup Plus har en stor lagringskapasitet på 8 TB samtidig som den har en innebygget USB-hub. Dette lar deg enkelt kopiere filer fra eksterne enheter som mobiltelefoner og nettbrett. 

Harddisken er kompatibel med flere systemer og kan sikkerhetskopiere det aller meste, som bilder, film, musikk og dokumenter.

To USB i front

Seagate Backup Plus har to USB 3.0-porter i front av harddisken. Dette gjør at du kan koble til eksterne enheter for å ta enkel backup av innhold som bilder, video og andre filer.

Både for PC og Mac

Backup Plus Hub er kompatibel med både Mac og Windows. Harddisken har NTFS-drivere for Mac, som betyr at den kan brukes både med Windows og Mac uten at den må formateres.

To år gratis OneDrive

Når du kjøper Seagate Backup Plus 8 TB får du to års gratis OneDrive med 200 GB lagringskapasitet.

Med Microsoft OneDrive får du tilgang til filene dine hvor som helst og fra hvilken som helst type enhet. Du kan dele og samarbeide med alle både i arbeidslivet og det private.

Seagate Dashboard

Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr.

Se også

(0 stk)
 • 10 TB harddisk
 • For både PC og Mac
 • Innebygget USB-hub

2 889,-

Se også

(0 stk)
 • 10 TB harddisk
 • For både PC og Mac
 • Innebygget USB-hub

2 889,-

Anbefalt tilbehør

(1 stk)
 • Overspenningsvern
 • Belyst hovedbryter
 • Pirkesikker

199,-

Seagate Seagate Backup Plus Desktop Hub 8TB STEL8000200 Seagate® Backup Plus har en stor lagringskapasitet på 8 TB samtidig som den har en innebygget USB-hub. Dette lar deg enkelt kopiere filer fra eksterne enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Harddisken er kompatibel med flere systemer og kan sikkerhetskopiere det aller meste, som bilder, film, musikk og dokumenter. To USB i front Seagate Backup Plus har to USB 3.0-porter i front av harddisken. Dette gjør at du kan koble til eksterne enheter for å ta enkel backup av innhold som bilder, video og andre filer. Både for PC og Mac Backup Plus Hub er kompatibel med både Mac og Windows. Harddisken har NTFS-drivere for Mac, som betyr at den kan brukes både med Windows og Mac uten at den må formateres. To år gratis OneDrive Når du kjøper Seagate Backup Plus 8 TB får du to års gratis OneDrive med 200 GB lagringskapasitet.Med Microsoft OneDrive får du tilgang til filene dine hvor som helst og fra hvilken som helst type enhet. Du kan dele og samarbeide med alle både i arbeidslivet og det private. Seagate Dashboard Med Seagate Dashboard programbare kan du enkelt sikkerhetskopiere og på en smart måte håndtere alle dine dokumenter, bilder og videoklipp, inkludert bilder og video som du har overført til blant annet Facebook og Flickr. Harddisk 3,5" 5 1 1869 NOK 1869 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Ekstern lagring
 4. Harddisk 3,5"