Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Superkompakt ekstern SSD med en kapasitet på 960 GB

HyperX Savage EXO 960GB

  Art.nr: 1010039
  • 960 GB lagring
  • Kompatibel for PC, Xbox One , PS4 og Mac
  • USB 3.1 Gen 2
  • 3D NAND-teknologi
  • Ingen strømkabel er nødvendig
2 349,-

Delbetal fra 241,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

HyperX Savage EXO SSD bruker 3D NAND-teknologi for å levere raske hastigheter som er mer pålitelig og effektivt enn 2D NAND slik at du kan oppdatere, installere og starte spillene dine raskere. Minimer nedlastingstider med en ekstern harddisk som er opptil 20% raskere.

 

Savage EXO er enkel å koble til, fungerer med både PC og Mac og kan brukes på PlayStation 4 eller Xbox One via USB 3.1 Gen 2-tilkoblingen. Med en lett vekt på bare 56 g er superkompakt Savage EXO den perfekte løsningen for rask lagring og overføring når du er på farten.

Superkompakt og raskt

 

Hyperx Savage EXO gir deg opptil 20% raskere lastetid på spill på PS4 eller XBOX One takket være SSD 3D NAND-teknologi. Med en kapasitet på 960 GB kan du enkelt lagre og frakte hele spillbiblioteket til konsollen.

Lett å koble til

 

Takket være Plug and Play-teknologi er det ikke nødvendig med drivere eller ekstern strømkilde. Koble harddisken enkelt til konsollen eller datamaskinen din via USB 3.1 Gen 2. Både en USB Type C til Type A og en USB Type C til Type C er inkludert, slik at du kan koble harddisken til hvilken som helst enhet.

1010039 HyperX HyperX Savage EXO 960GB SHSX100/960G   HyperX Savage EXO SSD bruker 3D NAND-teknologi for å levere raske hastigheter som er mer pålitelig og effektivt enn 2D NAND slik at du kan oppdatere, installere og starte spillene dine raskere. Minimer nedlastingstider med en ekstern harddisk som er opptil 20% raskere.   Savage EXO er enkel å koble til, fungerer med både PC og Mac og kan brukes på PlayStation 4 eller Xbox One via USB 3.1 Gen 2-tilkoblingen. Med en lett vekt på bare 56 g er superkompakt Savage EXO den perfekte løsningen for rask lagring og overføring når du er på farten. Superkompakt og raskt   Hyperx Savage EXO gir deg opptil 20% raskere lastetid på spill på PS4 eller XBOX One takket være SSD 3D NAND-teknologi. Med en kapasitet på 960 GB kan du enkelt lagre og frakte hele spillbiblioteket til konsollen. Lett å koble til   Takket være Plug and Play-teknologi er det ikke nødvendig med drivere eller ekstern strømkilde. Koble harddisken enkelt til konsollen eller datamaskinen din via USB 3.1 Gen 2. Både en USB Type C til Type A og en USB Type C til Type C er inkludert, slik at du kan koble harddisken til hvilken som helst enhet. Extern SSD-harddisk 5 1 2349 NOK 2349 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Ekstern lagring
  4. Extern SSD-harddisk