Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Praktisk sleeve fra Targus for laptop opp til 14"

Targus Strata 13-14" Slipcase

  Art.nr: 242529
  • Passer laptop opp til 14"
  • Stilig og praktisk design
  • Smarte sidelommer
  • Avtakbar skuldereim

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Targus Strata 14" Slipcase

Targus Strata 14" Slipcase er en stilig sleeve for laptoper opp til 15,6". Den har lommer både på fremsiden og baksiden som kan lukkes ved hjelp av glidelås. På baksiden er det enda en lomme uten glidelås hvor dokumenter og liknende kan oppbevares. I tillegg følger det med en skulderreim som gjør den enkel å ta med seg. Innsiden er lett polstret for å beskytte datamaskinen.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Mål: 36.5 x 3 x 31 cm
  • Passer laptop opp til 14"
  • Materiale: Polyester

Targus Targus Strata 13-14" Slipcase TSS92704EU Targus Strata 14" Slipcase Targus Strata 14" Slipcase er en stilig sleeve for laptoper opp til 15,6". Den har lommer både på fremsiden og baksiden som kan lukkes ved hjelp av glidelås. På baksiden er det enda en lomme uten glidelås hvor dokumenter og liknende kan oppbevares. I tillegg følger det med en skulderreim som gjør den enkel å ta med seg. Innsiden er lett polstret for å beskytte datamaskinen. Tekniske spesifikasjoner: Mål: 36.5 x 3 x 31 cmPasser laptop opp til 14"Materiale: Polyester Dataveske og sleeve 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske og sleeve