Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk reiseveske til 16" laptoper

Targus Rolling Laptop Case 15-16"

  Art.nr: 143706
  • Trilleveske til 16" laptoper
  • Vannavstøtende polyester
  • Lommer for oppbevaring av mindre gjenstander

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Stilren og praktisk trilleveske til 16" laptoper

Targus TBR003EU er en utrolig praktisk trillebag til deg som reiser mye på korte turer og gjerne har med laptopen. Vesken har egen lomme beregnet på laptoper opptil 16". I tillegg er det plass og egne lommer til andre ting du måtte ønsker å ha med på turen.

Materialet er av vannavstøtende polyester og beskytter mot vær og vind. Den er også utstyrt med ulike håndtak som gjør det enkelt å både trille og bære vesken.

Bruk kofferten som håndbagasje

Er du mye ute og reiser, spesielt på korte turer, er det praktisk å bare reise med håndbagasje. De ulike flyselskapene opererer med forskjellige mål på hva du kan ta med deg inn i kabinen. Oversikten under viser hvilke flyselskap som lar deg ta med denne kofferten inn i kabinen.

Targus Targus Rolling Laptop Case 15-16" TBR003EU Stilren og praktisk trilleveske til 16" laptoperTargus TBR003EU er en utrolig praktisk trillebag til deg som reiser mye på korte turer og gjerne har med laptopen. Vesken har egen lomme beregnet på laptoper opptil 16". I tillegg er det plass og egne lommer til andre ting du måtte ønsker å ha med på turen.Materialet er av vannavstøtende polyester og beskytter mot vær og vind. Den er også utstyrt med ulike håndtak som gjør det enkelt å både trille og bære vesken.Bruk kofferten som håndbagasjeEr du mye ute og reiser, spesielt på korte turer, er det praktisk å bare reise med håndbagasje. De ulike flyselskapene opererer med forskjellige mål på hva du kan ta med deg inn i kabinen. Oversikten under viser hvilke flyselskap som lar deg ta med denne kofferten inn i kabinen. Dataveske og sleeve 449 NOK 449 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske og sleeve