Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren sleeve til 15,6" laptop

Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 15,6" Black

  Art.nr: 227672
  • Skreddersydd passform til 15,6" laptop
  • Beskytter mot riper
  • Innside med Anti-slip-system

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 15,6" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.

Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen.

227672 Tucano Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 15,6" Black BFC1516 Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 15,6" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen. Sleeve 4 3 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske og Sleeve
  4. Sleeve