Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren sleeve til 15,6" laptop

Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 15,6" Black

  Art.nr: 227672
  • Skreddersydd passform til 15,6" laptop
  • Beskytter mot riper
  • Innside med Anti-slip-system

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 15,6" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.

Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen.

Se også

(0 stk)

Stilig sleeve med lommer fremme og bak og med skulderreim.Passer for laptoper opp til 15,6".

349,-

Se også

(0 stk)

Stilig sleeve med lommer fremme og bak og med skulderreim.Passer for laptoper opp til 15,6".

349,-

227672 Tucano Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 15,6" Black BFC1516 Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 15,6" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen. Sleeve 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske & Sleeve
  4. Sleeve