Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren sleeve til 13" og 14" laptop

Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 13-14,1" Black

  Art.nr: 227670
  • Skreddersydd passform for 13 - 14" laptop
  • Beskytter mot riper
  • Innside med Anti-slip-system

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 13 - 14" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.

Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen.

227670 Tucano Tucano Colore Second Skin Neoprene Sleeve 13-14,1" Black BFC1314 Tucano Colore er en flott sleeve i nøytrale farger som passer til 13 - 14" datamaskiner. Passformen er laget slik at laptopen ligger sikkert inne i futteralet. Materialet beskytter også mot riper og andre skjønnhetsfeil.Inne i sleeven er det et anti-slip-belegg som gjør at datamaskinen ligger sikkert og ikke faller ut om du glemmer å lukke igjen glidelåsen. Sleeve 4,5 8 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske & Sleeve
  4. Sleeve