Behagelig dataryggsekk for de mest entusiastiske spillerne

Targus Gaming Backpack 17,3"

  Art.nr: 248293
  • Dedikert rom for en 17,3" laptop
  • Komfortabel og smart design
  • Flere lommer for dine spilltilbehør
  • Regnbeskyttelse
  • Refleks

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Targus Gaming Backpack 17,3 "er en ny veske designet for laptop i samarbeid med SteelSeries for å gi deg en så bra kvalitets veske som mulig. Targus Gaming Backpack er designet for de mest entusiastiske gamere og gir en god beskyttelse for din datamaskin hvis du trenger å ta den med deg. Det er en vinnende kombinasjon når mer enn 15 år med SteelSeries ekspertise i gamingmarkedet, og over 35 år med ekspertise innen ryggsekker fra Targus møtes.

Perfekt for gamingutstyr

Targus Gaming Backpack er den perfekte veske for transport av spillkonsoll eller blaptop, samt tilbehør til LAN-party eller eSports-turnering. Designet for å passe alle viktige spilltilbehør: datamus, kontroller, hodetelefoner, tastaturer, musematter og en 17,3" laptop. Du får overlegen beskyttelse for spillkonsollen eller konsollen og alle spilltilbehørene dine.

Komfortabel med mye plass

Denne vesken har en dedikert lomme til din laptop, og den har flere tilpassede rom for alle dine gamingtilbehør. Vesken har også et polstret topphåndtak og skulderrem som sikrer komfort mens du er i bevegelse. En annen smart løsning er et regnbeskyttelse som følger med vesken, en ekstra beskyttelse hvis regnet skulle øse ned. På vesken er det også reflekterende striper som gjør at du kan føle deg tryggere i trafikken når den mørkner ute.

248293 Targus Targus Gaming Backpack 17,3" TSB941EU Targus Gaming Backpack 17,3 "er en ny veske designet for laptop i samarbeid med SteelSeries for å gi deg en så bra kvalitets veske som mulig. Targus Gaming Backpack er designet for de mest entusiastiske gamere og gir en god beskyttelse for din datamaskin hvis du trenger å ta den med deg. Det er en vinnende kombinasjon når mer enn 15 år med SteelSeries ekspertise i gamingmarkedet, og over 35 år med ekspertise innen ryggsekker fra Targus møtes. Perfekt for gamingutstyr Targus Gaming Backpack er den perfekte veske for transport av spillkonsoll eller blaptop, samt tilbehør til LAN-party eller eSports-turnering. Designet for å passe alle viktige spilltilbehør: datamus, kontroller, hodetelefoner, tastaturer, musematter og en 17,3" laptop. Du får overlegen beskyttelse for spillkonsollen eller konsollen og alle spilltilbehørene dine. Komfortabel med mye plass Denne vesken har en dedikert lomme til din laptop, og den har flere tilpassede rom for alle dine gamingtilbehør. Vesken har også et polstret topphåndtak og skulderrem som sikrer komfort mens du er i bevegelse. En annen smart løsning er et regnbeskyttelse som følger med vesken, en ekstra beskyttelse hvis regnet skulle øse ned. På vesken er det også reflekterende striper som gjør at du kan føle deg tryggere i trafikken når den mørkner ute. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ryggsekk 5 3 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske og Sleeve
  4. Ryggsekk