Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" Targus laptopveske med minimalistisk design

Targus CitySmart Essential 12.5-14"

  Art.nr: 243380
  • Passer laptop mellom 12,5 og 14"
  • Forede lommer
  • Justerbar akselreim
  • Lav vekt

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Targus CitySmart Essential 12,5 - 14"

Targus CitySmart Essential er en perfekt pendlerveske som enkelt holder nok plass til dagens viktigste tilbehør. Noen ganger kan det være vanskelig å få med seg alle tingene fra kontoret, skolen eller møtet. Med denne stilige laptopvesken trenger du ikke å bekymre deg da du får plass til både annet laptop, ladere, nettbrett, smarttelefoner og penner og blyanter!

Vesker og futteral fra Targus er kjent for å være både veldesignet og romslige og denne laptopvesken er ikke et unntak. Vesken har forede lommer for utmerket beskyttelser for dine elektroniske enheter. I denne vesken får man plass til en laptop mellom 12,5 og 14" størrelse.
243380 Targus Targus CitySmart Essential 12.5-14" TBT913EU Targus CitySmart Essential 12,5 - 14" Targus CitySmart Essential er en perfekt pendlerveske som enkelt holder nok plass til dagens viktigste tilbehør. Noen ganger kan det være vanskelig å få med seg alle tingene fra kontoret, skolen eller møtet. Med denne stilige laptopvesken trenger du ikke å bekymre deg da du får plass til både annet laptop, ladere, nettbrett, smarttelefoner og penner og blyanter! Vesker og futteral fra Targus er kjent for å være både veldesignet og romslige og denne laptopvesken er ikke et unntak. Vesken har forede lommer for utmerket beskyttelser for dine elektroniske enheter. I denne vesken får man plass til en laptop mellom 12,5 og 14" størrelse. Dataveske 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske & Sleeve
  4. Dataveske